Prodej bytu 6+kk, Trutnov, Havlíčkova, 193 m2

Havlíčkova, Trutnov - Vnitřní Město

11 542 000 Kč
/za nemovitost
v ceně je provize a právní služby
Hypotéka od 55 006 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHavlíčkova, Trutnov - Vnitřní Město
IDVP.TR.1
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná193 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři v Trutnově

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout prodej výjimečného mezonetového bytu 6+kk o velikosti 193 m², který se nachází v dobovém domě s romantickým podloubím nedaleko trutnovského Krakonošova náměstí.

K domu, nesoucí prvky pozdního baroka, náleží zahrada na které stojí zděná stavba o velikosti 27 m², která je součástí nabídky. Stavba se vstupem z ulice je napojená na plyn, elektřinu, vodu a obecní kanalizaci. Prostor se skládá z jedné místnosti a koupelny s vanou a toaletou. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Nabízí se zde vytvořit zázemí pro sebe a nebo ho využít jako investici.
  
Dominantou bytu je dřevěné masivní schodiště s centrální chodbou ze které se vchází do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a špajzkou, koupelny s rohovou vanou a toaletou, šatny, technické místnosti s toaletou, ložnice a dvou pokojů.

Z chodby je vstup do velkorysého půdního prostoru (50 m²), ve kterém se nachází domácí wellness se sprchovým koutem, toaletou a vířivkou, velkým úložným prostorem, pracovnou a zimní zahradou s výhledem do zeleně, která celé podkroví nádherně zvětšuje.

Byt se prodává částečně vybavený, viz fotografie. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel.

Toužíte po stylovém bydlení v historickém centru města? Potřebujete prostor a klid, ale zároveň chcete mít v dostupné vzdálenosti například kavárnu, do které si sejdete jen pár schodů? Milujete procházky s nádechem historie? Potom je tento byt přesně pro Vás.

Krásný prostorný byt v centru Trutnova, který nabízí veškerou občanskou vybavenost, může být zároveň Vaším útočištěm a nebo dobrým investičním záměrem. Do nedalekých českých nejoblíbenějších hor je to cca 25 km. Ze sjezdu z dálnice D11 je to pouhých 20min. jízdy.

K bytu nabízíme možnost dokoupení garáže, která se nachází nedaleko náměstí. Více informací poskytnu na vyžádání.

 Ráda Vám nemovitost představím a těším se na běžných prohlídkách, ale nabízím také viedeoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, Face Time, Messenger, Skype...aj.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 6+kk v Trutnově.