Prodej bytu 2+1, Jeseník, Halasova, 59 m2 (ID: 1193787)

Halasova, Jeseník

2 279 000 Kč
/za nemovitost
ZLEVNĚNO!!!
Hypotéka od 10 861 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHalasova, Jeseník
ID00087-131
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná56 m2
Patro3.
Typ objektuPřízemní
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha59 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Jeseníku

Popis

Realitní kancelář Jesenická realitní nabízí v zastoupení majitele k prodeji krásný, prostorný a vzdušný byt v panelovém domě, který se nachází 10 minut chůze od centra města a necelé 2 minuty od nákupní Jesenické zóny.

Jednotka leží ve 3 nadzemním podlaží a její dispozice je 2+1 o celkové podlahové ploše 56 m2. Jednotka má svůj samostatný balkon a sklepní kóje na uskladnění věcí.

V roce 2008 prošla bytová jednotka částečnou rekonstrukcí. Proběhla instalace nové kuchyňské linky. Dále se instalovali nové vodní a odpadní rozvody, plastová okna ,zateplení domu a kompletní rekonstrukce koupelny. Dům je kompletně zateplený. Jednotka je ve velmi dobrém stavu a dlouhodobě bez dalších investic připravena k okamžitému bydlení.

Vytápění jednotky je centrální plynové. Díky zateplení zde nejsou velké náklady na bydlení, 4000 Kč/měs. i s fondem oprav a energie.

Při příchodu do bytu vstupujeme do chodby. Na chodbě máme vchody do koupelny a na samostatné WC. Po levé straně je vchod do kuchyně a z chodby přímo do obývacího pokoje. V obývacím pokoji je umístěn balkon. Přes obývací pokoj projdeme do posledního pokoje, který může sloužit např. jako ložnice.

Panelový dům je velice dobře udržovaný a má svůj fond oprav a funkční společenství vlastníků. Bydlení je zde klidné, protože osazenstvo domu tvoří bezproblémový lidé. Před domem je parkoviště pro osobní auta. Autobusová zastávka je kousek od domu.

Doporučuji bytovou jednotku osobně navštívit. Jsme nakloněni k jednání o slevě.

Ve městě se nachází veškerá občanská vybavenost jako, nemocnice, autobusové a vlakové spojení, úřady, školy a školky. Pokud vás byt zaujal,neváhejte a přijeďte se na byt podívat osobně. Opravdu máme co nabídnout.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Jeseníku.