Prodej rodinného domu, Vrchlabí, Roubená, 224 m2

Roubená, Vrchlabí

12 980 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 61 859 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRoubená, Vrchlabí
IDN103711
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná224 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1507 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Vrchlabí

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme prodej nízkoenergetické novostavby s atypickým designem v okrajové části města Vrchlabí, Podhůří – Harta.

Tato moderní nemovitost nabízí komfortní a úsporné bydlení:

• Tepelné čerpadlo - Zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění prostorů.

• Solární panely - Efektivní využití sluneční energie. Solární panely slouží k ohřevu vody a výrobě elektrické energie bez použití baterií. Tímto způsobem budete šetřit nejen peníze, ale také přírodu.

• Rekuperace - Zajišťuje pravidelnou výměnu vzduchu, což přispívá k lepšímu prostředí uvnitř domu.

V 1NP je umístěna prostorná ložnice s přilehlou koupelnou a šatnou, které představují soukromý ráj pro majitele nemovitosti. Pokoj pro hosty s přímým vstupem na zahradu, což poskytuje hostům zcela nezávislý a příjemný pobyt. Vzhledem k tomu, že má pokoj vlastní koupelnu, hosté se mohou cítit pohodlně a privátně.
Vybavení této novostavby je pečlivě vybráno s ohledem na kvalitu a pohodlí. Kromě výše uvedených funkcí se v domě nachází také moderní kuchyně, vybavena spotřebiči De Dietrich a prostorná obývací část se vstupem na terasu, praktické úložné prostory a další vybavení přizpůsobené dnešním životním nárokům.

Novostavba disponuje nerezovou lávkou nad hlavní obytnou místností, která je zakončena z obou stran podkrovními pokoji využitelných jako dětský pokoj či pracovnu.
Rovinatý a slunný pozemek je připraven k realizaci zahrady dle vlastních představ.
Pokud se Vám líbí kombinace atypického designu, nízkoenergetického konceptu, využití tepelného čerpadla a dalších ekologických technologií, tato novostavba je tou správnou volbou pro Vás. Zavolejte a velice ráda Vám představím dům osobně.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103711.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vrchlabí.