Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Ke kapslovně, 80 m2

Ke kapslovně, Praha, Žižkov

8 900 000 Kč
/za nemovitost
garážové stání a sklep v ceně, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 42 415 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKe kapslovně, Praha, Žižkov
IDSP88
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná80 m2
Patro3. z 14
VybavenoAno
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha80 m2
Plocha zahrady22 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti98 kWh/m2 za rok
Balkon
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Hledáte si to nejlepší, co Praha a Žižkov může nabídnout s plným komfortem a bezpečností a navíc, aby se každé ráno vás vítalo svítání a to nad báječným soukromým parkem? Máme pro vás velmi atraktivní nabídku luxusního bytu 2+kk s terasou (22m2) vedoucí podél celého bytu.
 
Moderní byt 2+kk se nachází v 3. podlaží jednoho z nejpozoruhodnějších rezidenčních komplexů hlavního města - atraktivní rezidence Central Park, který je jasným příkladem toho, že můžete pohodlně žít i v centru metropole.
 
Prostorný byt o celkové ploše 80,36m2 včetně terasy dispozičně řešen naprosto dokonalé. Interiér tvoří hezký obývací pokoj s elegantní kuchyní, která je vybavená kvalitní vestavěnou technikou včetně myčky. Pokoj disponuje vstupem na terasu, odkud se nám otevírá výhled do soukromého parku plochou 15.000m2. Dále se nachází ložnice se vstupem do vstupem na terasu koupelny s vanou a toaletou. Vstup do této koupelny je z prostorné chodby. Vedle je šatna, najdete zde i dostatek úložného prostoru.

Součástí prodeje je dvě sklepní jednotky patřící k bytu a umístěný -2 podlaží. K bytu taky patří garážové stání -2 podlaží které již zahrnuto v ceně.
 
Pro obyvatele Central Park se zde nachází unikátní soukromý park s uměle vytvořenými jezírky, dětským hřištěm, restaurace s donáškou až k bytu, upravenými terasami pro pořádání barbecue, vzrostlými stromy a lavičkami pro odpočívání. Komplex poskytuje pravidelnou údržbu parku a další služby pro komfortní bydlení. Bezpečí obyvatel zajišťuje recepce a non-stop ostraha s bezpečnostním kamerovým systémem.
 
Jedinečná možnost luxusního bydlení v širším centru Prahy. V okolí je kompletní občanská vybavenost. V blízkosti se nachází park Parukářka, nákupní centrum Flora, kavárny, potraviny, dětská hřiště, poliklinika, pošta, sportovní centrum s tenisovými kurty, fitnesem i saunou a mnoho dalších příjemností. Výborná dopravní dostupnost jak osobním autem, tak pomocí MHD.

V případě potřeby vám můžeme nabídnout možnost financování pomocí hypotečního úvěru, který vám naši odborníci individuálně přizpůsobí vašim prioritám a možnostem.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.
Při kontaktu s realitním makléřem uveďte prosím identifikační číslo zakázky - ID: SP88.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.