Prodej rodinného domu, Nezamyslice, 90 m2

Nezamyslice

2 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 10 961 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNezamyslice
ID022023028
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná123 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha90 m2
Plocha nemovitosti271 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Nezamyslicích

Popis

RD 4+kk s výbornou dostupností do Brna(10 min. od sjezdu D1 Ivanovice na Hané)! Dům má předzahrádku, dvůr a menší zahrádku na kterou navazuje dílna s garáží. Dispozice: předsíň 6,5 m2, pokoj 9,8 m2, obývák s kk a s krbovými kamny 20 m2, chodba 4 m2, koupelna s WC 3,8 m2, schodiště, v prvním patře jsou dva neprůchozí pokoje (15,7 m2 a 19,5 m2) a vstup na půdu, celkem obytná plocha: cca 90m2.

Dům má částečně novou elektřinu, plastová okna, vytápění v přízemí je podlahové elektrické, v prvním patře přímotopy. Dům je připojen kromě obecní vody a elektřiny i na plyn(..možnost zapojení).

Za domem je dvůr se sklepem a zahrádkou cca 100 m2, v zadní části pozemku navazuje dílna s průjezdem a garáží 33 m2. Před domem z ulice je předzahrádka 39 m2.

Nezamyslice(Těšice jsou jejich součástí) jsou významným železničním uzlem! Leží na trati Brno-Přerov. Je zde široká nabídka spojů, osobní vlaky Nezamyslice - Olomouc - Šumperk - Kouty nad Desnou, Nezamyslice-Přerov-Olomouc a Vyškov na Moravě-Nezamyslice. Zastavují zde rychlíky Brno-Šumperk a víkendové spěšné vlaky do Frenštátu pod Radhoštěm .

V blízkosti je krásná příroda a cyklostezka. Sportovní vyžití zajišťuje nedaleké zrekonstruované koupaliště a hřiště(..v Nezamyslicích). Veškerá občanská vybavenost je také v těsném dosahu. Doporučujeme.

RK uvádí, že průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen(..respektive je ve stádiu zpracování). V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nezamyslicích (okr. Prostějov).