Dražba skladu, Brno, Hybešova, 4 m2 (ID: 1192086)

Hybešova, Brno

140 000 Kč
/za nemovitost
nejnižší podání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHybešova, Brno
ID195D92023AS
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná4 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Víceúčelová stavba č.p. 985 (na parc.č. 1292/1)

Budova, ve které se nebytové prostory nacházejí, má dvě podzemní a šest nadzemních podlaží, je trojúhelníkového půdorysného tvaru a v terénu je postavena jako krajní stavba v řadové zástavbě. V podzemních podlažích jsou situované podzemní garáže, nebytové jednotky - sklady, společné prostory a technické místnosti. V 1.NP a 2,NP jsou situované hlavní vstupy do budovy z ulic Vodní č.or. 21 a Hybešova č.or.30, dále komerční nebytové jednotky a společné prostory. V ostatních nadzemních podlažích jsou situované bytové jednotky a společné prostory. Některé jednotky mají k dispozici balkón. Komunikačně jsou jednotlivá podlaží propojena dvouramenným schodištěm a výtahem. Dle informací z RÚIAN je objekt napojen na přípojku elektřiny, vody a kanalizace. Jedná se nebytové jednotky bez vybavení. Jednotka je ohraničena vnitřní stranou obvodových zdí (betonové monolitické nebo zděné příčky s vápennou omítkou) a vnější stranou vstupních dveří (plné hladké do ocelových zárubní).
Součástí jednotek jsou vstupní dveře, podlahová krytina (betonová), vnitřní elektroinstalace (světelná), vnitřní rozvody slaboproudu, tepla.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky dražby skladů v Brně.