Pronájem bytu 2+1, Brno, Rybníček, 84 m2

Rybníček, Brno

16 200 Kč
/za měsíc
Elektřina a plyn se přepisuje na nájemníka.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRybníček, Brno
ID0372
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná84 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha84 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie

Origo partneři v Brně

Popis

K pronájmu Vám nabízíme prostorný, nezařízený byt 2+1 na ulici Rybníček s výbornou dostupností do centra města.

Byt je nově vymalovaný.

Do všech pokojů se vchází z velké vstupní předsíně a každý pokoj má samostatný vchod. Světlá kuchyně disponuje plynovým sporákem, el. troubou, digestoří a spoustou úložného prostoru, který poskytují kuchyňské skříňky a vysoký špajz.
V pokojích jsou plastová okna a topení waf. Pokoje si můžete zařídit podle svých představ. V koupelně je vana a přípojka na pračku.
Benefitem je samostatná toaleta.

Výhodou bytu je jeho poloha - několik metrů od nákupního centra OC Sfinx, pošty, restaurací, barů, lékárny, pěší dostupnost na Českou a hlavně park Lužánky, kde najdete oázu klidu a přitom jste kousek od města. Je zde také skvělá dostupnost na městskou hromadnou dopravu.
Byt není vhodný pro studenty.
K nastěhování ihned. Nájem 16.200,-Kč + 800,-Kč/osoba paušál na služby. Plyn a elektřina v bytě se přepisují na nájemce. Také je potřeba uhradit kauci a provizi.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Brně.