Prodej chaty, Strážné, 273 m2

Strážné

20 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 95 314 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStrážné
IDN6168
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná273 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti10722 m2
Garáž

Origo partneři v Strážném

Popis

Nabízíme k prodeji horskou chatu s vlastním pozemkem o ploše 10 722 m2 na polosamotě, pouhých 200 m od sjezdovek včetně dětského vleku. Chata se nachází v lyžařském středisku Strážné v Krkonoších a je situována na velmi klidném místě, na palouku uprostřed lesa. Jedná se o velmi atraktivní lokalitu a díky perfektní dostupnosti pro lyžování je tato nemovitost ojedinělou nabídkou.

Rozsáhlá stavba o zastavěné ploše 273 m2 s celkovou kapacitou 40 lůžek nabízí 10 pokojů a dva apartmány o dispozici 2+kk. Součástí jsou společenské místnosti, sociální zařízení na každém podlaží, jídelna, kuchyně, lyžárna a technické zázemí pro provoz chaty.
Původní stavba byla postavena kolem roku 1920, poslední částečná rekonstrukce proběhla v roce 2006. Zavedena voda z vlastních studen (2x vrtaná o hloubce 19 m, 1x kopaná 5 m hluboká). El. energie 230/400 (noční proud). Odpady svedeny do vlastní ČOV. Vytápění akumulačními kamny nebo krbem, telefonní linka, internet. Střecha kryta plechem a nově byla provedena drenáž okolo chalupy.

Je předpokládána kompletní rekonstrukce / redevelopment.

Prodává se společnost / obchodní podíl tvořící soubor pozemků o celkové ploše 10 722 m2 zapsaných na LV 375. Nemovitost se prodává ve stavu ,,v jakém se nachází” bez stavebních, ekonomických a ekologických prohlášení a záruk. Celek bude v majetku nově odštěpené společnosti ve stavu CFDF (kompletně čisté s.r.o.).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Strážném (okr. Trutnov).