Pronájem bytu 5+1, Praha - Josefov, Pařížská, 224 m2

Pařížská, Praha 1 - Josefov

148 200 Kč
/za měsíc
+ poplatky: 12000 Kč + převod na nájemce: elektřina + plyn
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPařížská, Praha 1 - Josefov
ID527360
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná224 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu nezařízený mezonet 5+1 o rozloze 224 m2, který se nachází ve 2. patře secesního domu s výtahem. Nemovitost se nachází v krásné lokalitě Prahy 1- Josefov, která má veškerou občanskou vybavenost a dobrou dopravní infrastrukturu.


Tento nezařízený mezonet k pronájmu se skládá ze vstupní chodby, obývacího pokoje, samostatné kuchyně s vestavěnými spotřebiči včetně jídelního koutu, 4 samostatných ložnic, 2 koupelen, samostatné toalety a úložného prostoru pod schody.


Bydlení na exkluzivní adrese v srdci staré Prahy. Lokalita má skvělou dopravní dostupnost. V okruhu 10 minut chůze se nacházejí autobusové zastávky, tramvaje a 2 stanice metra - Staroměstská a Můstek. Autem se na městský okruh dostanete za 6 minut a na letiště Václava Havla za 24 minut. V docházkové vzdálenosti jsou nákupní centra Palladium a Kotva, Havelské tržiště, nemocnice, lékárna, restaurace, kavárny... V blízkosti se nachází Staroměstské náměstí, Stará židovská čtvrť, Karlův most, divadla a luxusní butiky. V okolí je několik mateřských, základních, středních a vysokých škol. Nedaleko se nachází také mezinárodní škola Park Lane. Pro volnočasové aktivity můžete využít Letenské sady, park Lannova nebo cyklostezku na vltavském nábřeží.   


Výše zúčtovatelných měsíčních záloh za domovní služby činí 12 000 Kč + elektřina a plyn.


Poptávající klient se zavazuje uhradit provizi ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemůžete nemovitost prohlédnout osobně, nabízíme vám také videoprohlídku z pohodlí vašeho domova v prostřednictvím Skype, Messenger, WhatsApp a dalších komunikačních platforem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!