Prodej bytu 4+kk, Tenerife, Španělsko, 196 m2

Tenerife, Španělsko

33 518 285 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaTenerife, Španělsko
IDN6470
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná306 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha196 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji unikátní apartmány o podlahové ploše 196 m2 v rezidenci Los Jardines de Abama na jihu španělského ostrova Tenerife, která je obklopena vzrostlou tropickou zahradou. Nový projekt Los Jardines de Abama je připojen k luxusnímu 5* resortu Abama, díky čemuž nabízí svým rezidentům kvalitní všestranné služby exkluzivního hotelového resortu se zachováním pocitu soukromí a „druhého domova“.

Dvoupodlažní apartmány disponují prvotřídní moderní kuchyní, obývacím pokojem s designovým nábytkem, jídelnou s velkými okny vedoucími na terasu s výjimečnými výhledy a třemi elegantními ložnicemi s vlastními koupelnami. Všechny apartmány v této nové výstavbě jsou kompletně zařízeny s důrazem na každý detail a jsou připraveny k nastěhování. Rezidentům je k dispozici i několik bazénů.

Komplex je orientován na západ s krásným výhledem na oceňované golfové hřiště Abama a Atlantický oceán a je dokonale začleněn do okolní krajiny, která je jednou z nejmalebnějších oblastí Tenerife.

V bezprostředním okolí rezidence se nachází veškerá občanská vybavenost - služby, školy, obchody, kvalitní kavárny a restaurace. Za přibližně 20 minut jízdy autem se dostanete do turistických center Barranco de Chindia a Playa de los Guios, 15 kilometrů od rezidence se nachází přírodní rezervace Era de Iserse.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.