Prodej bytu 4+kk, Fuengirola, Španělsko, 196 m2

Fuengirola, Španělsko

41 522 250 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaFuengirola, Španělsko
IDN6696
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná196 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní apartmán o podlahové ploše 196 m2 v jižním Španělsku, nedaleko Malagy. Prostorný apartmán se třemi ložnicemi a dvěma koupelnami se nachází ve čtvrtém patře. Jedná se o penthouse s vlastní prostornou terasou a bazénem.

V projektu se klade velký důraz na technické vybavení, udržitelnost a stabilitu budovy. Součástí vybavení apartmánu je klimatizace a podlahové vytápění ve všech místnostech. Otevřená kuchyně s krásnými panoramatickými výhledy na oceán a prostorná koupelna jsou kompletně vybavené kvalitními spotřebiči značky Bosch a AEG. Budoucí majitelé si budou moct vybrat materiály i barvy vybavení podle sebe, což je velký benefit.

Tento projekt se skládá z 225 bytů a je orientován na jih a jihozápad, což zajišťuje dostatek přirozeného světla a možnost pozorovat západy slunce z pohodlí vlastní terasy. Součástí resortu jsou zahrady o velikosti 20 000 m2 se vzrostlou středomořskou vegetací. K apartmánu náleží dvě parkovací stání a sklep.

Rezidenti budou mít k dispozici fitness, SPA, tenisovou školu a mnoho dalších možností pro trávení aktivního volného času. Komplex je velmi dobře situován. V pěší dostupnosti jsou vyhlášené restaurace a obchody. V blízkosti je vlaková zastávka, která umožňuje rychlou přepravu na letiště či do centra Malagy a Marbelly za pouhých 15 minut.

Plánované dokončení výstavby Q4 2024.

V resortu je k prodeji více jednotek, inzerovaná nemovitost slouží k představení možných dispozic. Ceny se mohou lišit v závislosti na specifikaci jednotky.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.