Prodej bytu 2+kk, Praha - Vinohrady, Mánesova, 98 m2

Mánesova, Praha 2 - Vinohrady

16 750 000 Kč
/za nemovitost
+ poplatky: žádné
Hypotéka od 79 826 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMánesova, Praha 2 - Vinohrady
ID503703
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná98 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Rezidence Amalie


Jedinečný vinohradský byt 2+kk s terasou a exkluzivními výhledy do soukromé zahrady. Byt 2+kk k prodeji se nachází v 2. zahradním podlaží historického domu v srdci pražských Vinohrad. Citlivě zrekonstruovaný činžovní dům z 19. století se nachází na jedné z nejlepších adres v Praze. Velkorysý byt 2+kk o velikosti 97,8 m2 s terasou (14,7 m2), koupelnou a vlastním sklepem patří mezi nejzajímavější byty v rezidenci. Bytu dominuje prostorný aplně prosvětlený obývací pokoj s velkoformátovým prosklením celé stěny a vstupem na terasu. Navazuje prostorná kuchyně a samostatná ložnice. Vše doplňuje velká koupelna se sprchovým koutem přístupná z chodby.


Vytříbená kombinace dřeva, velkoformátových dlažeb, kovu a kvalitní sanity podtrhuje luxusní koncept celého projektu. V případě zájmu lze zajistit dodání kuchyňské linky a vestavěných skříní nad rámec ceny bytu.


Vinohrady patří mezi nejvyhledávanější rezidenční čtvrť v Praze. Tradice a prestiž z ní udělala dokonalé místo k životu. Divadla, galerie, vyhlášené restaurace a kavárny doplňují mezinárodní školy, mateřské školy, rozlehlé parky i pětihvězdičková nákupní centra. Sofistikovaná síť MHD vás z Vinohrad doveze kamkoliv po Praze během několika minut.

Více informací o projektu: "http://www.rezidenceamalie.cz"

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 2.