Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Biskupcova, 45 m2 (ID: 1186686)

Biskupcova, Praha 3, Žižkov

7 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 33 360 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBiskupcova, Praha 3, Žižkov
IDLK147353
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná45 m2
Patro1. z 5
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha45 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
VodaDálkový vodovod
Výtah

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný světlý byt 2+kk o rozloze 45 m² v osobním vlastnictví.

Byt v prvním nadzemním podlaží sestává z prostorné předsíně, obývacího pokoje spojeného s kuchyní, ložnice, a koupelny se samostatnou toaletou. Byt je kompletně zařízený jak spotřebiči, tak i nábytkem a je tak připraven ke komfortnímu bydlení.

Ložnice a obývací pokoj jsou vybaveny klimatizačními a topnými jednotkami Daikin, které lze ovládat pomocí aplikace v telefonu a nastavit chytré plánování, díky němuž je možné snížit spotřebu elektřiny až na 900 kWh ročně. Koupelna má podlahové vytápění a automatické větrání. Voda se ohřívá pomocí bojleru.

Okna směřují do dvora, který je přístupný pouze obyvatelům tohoto, a několika přilehlých domů. Dvůr se dá využít pro hry s dětmi, domácími mazlíčky, grilování nebo cvičení na čerstvém vzduchu. Sousedé jsou klidní a vstřícní.

K bytu patří také sklep o rozměru 3m².

Udržovaná cihlová budova ve velmi pěkném stavu se nachází v klidné lokalitě s veškerým občanským vybavením. V pěší dostupnosti najdete školy, školky, hřiště, obchody i restaurace.

Krásný park Židovské pece, les Krejcárek a sad Třešňovka se nachází několik minut chůze od nemovitosti. V sousední ulici se nachází tramvajová zastávka s výborným spojením do centra.

Vřele doporučuji.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.