Prodej činžovního domu, České Budějovice, Husova tř., 201 m2

Husova tř., České Budějovice - České Budějovice 2

10 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně služby RK
Hypotéka od 50 040 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHusova tř., České Budějovice - České Budějovice 2
ID05830-1
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná201 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuRušná část obce

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Jste-li investorem, hledajícím rozšíření svého portfolia o nemovitost s potenciálem, máme pro vás atraktivní nabídku. Nabízíme k prodeji bytový dům situovaný na jedné z nejrušnějších tříd v Českých Budějovicích, v blízkosti centra města a s dobrou dostupností MHD.

5 bytových jednotek
1 nebytový prostor
Rozvod sítí již v mědi a střecha v dobrém stavu
Okamžitý výnos
Lokalita blízko centra města, v dosahu MHD

Všechny bytové jednotky jsou vybaveny kuchyňským koutem a mají zděné koupelny.
Vytápění je centrální plynové.
Co se týče infrastruktury, rozvod sítí je již proveden v mědi a střecha je v dobrém stavu.
K domu náleží také zahrada pro společné užívání a nevyužitý půdní prostor, který nabízí další možnosti využití. Např. vybudování ateliérů nebo bytové jednotky po domluvě se stavebním úřadem.

3 bytové jednotky i nebytový prostor jsou v současnosti pronajaty, což zajišťuje okamžitý výnos z investice.

Po reakci na tento inzerát vám zašleme do e-mailu sdílený soubor se všemi podrobnostmi, včetně velikostí jednotek, výše nájemného a termínů nájemních smluv.

České Budějovice jsou domovem mnoha významných výrobních závodů, které často hledají ubytovací kapacity pro své zaměstnance. Tato nemovitost tak může představovat atraktivní investiční příležitost.

Pokud máte zájem o další informace, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na spolupráci s vámi a věříme, že tato nemovitost bude skvělým doplňkem vašeho investičního portfolia.

Prohlídky budou ve čtvrtek 2. května.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Českých Budějovicích.