Prodej činžovního domu, Sedlčany, Nádražní, 1100 m2

Nádražní, Sedlčany

12 950 000 Kč
/za nemovitost
cena za 1 ideální polovinu nemovitosti čp. 113
Hypotéka od 61 716 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNádražní, Sedlčany
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1100 m2
Typ objektuPatrový

Origo partneři v Sedlčanech

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji ideální polovinu činžovního domu v Sedlčanech se slušným měsíčním výnosem, který stojí na nároží náměstí v centru města. Sedlčany jsou tradiční, historické a starobylé město o 7.000 obyvatelích na jihu Středočeského kraje. Dobrá dopravní obslužnost, v místě jsou veškeré služby, rekreační oblast Slapy v blízkosti.
Stavba z počátku 20. století s nebytovými prostory, plně podsklepena s dvěma obytnými patry o šesti bytech a půdním prostorem.
Za domem je dvorek se zelení a zahrádka.
Stávající spoluvlastníci užívají dohodou dům po patrech, kdy co patro 3 byty, výnosy z nebytových prostor tzn. papírnictví, knihkupectví a krejčovství se dělí na poloviny.
V 2N. (které užívá spoluvlastník prodávané poloviny, obě téměř identická) jsou byty cca 106 m2, a 2 x 70 m2,
Informace o podmínkách, výnosech a nákladech jsou na vyžádání k dispozici v RK ke sdělení.
Půdní prostor je vyklizen a prázdný. Sklepní prostor je rozdělen na kóje a je v užívání nájemníků bytů, lze zde uvažovat v případě dohody se spoluvlastníky i o jeho vhodném komerčním využití. Za domem je pěkná zahrádka se zelení. Nemovitost je po rozsáhlé investici do střechy, stoupaček, rozvodů, fasády, spol. prostor a nebytových prostor atd.
Investice vhodná i na vlastní bydlení, podnikání.

Naše kancelář dále nabízí formou dozorového inspektora vyhodnocení jakékoliv vybrané nemovitosti po právní i fyzické stránce, podmínek transakce, a optimalizaci jejího průběhu.
Budete-li prodávat nemovitost, Jste ručiteli za vady, proto byste měli před prodejem zjistit naším inspektorem své závazky a povinnosti a předejít reklamacím.
Těšíme se na setkaní při prohlídce této nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Sedlčanech.