Prodej rodinného domu, Hradištko, Kersko, 375 m2

Kersko, Hradištko

19 500 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 92 931 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKersko, Hradištko
ID0332-NP00150
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná375 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti3118 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Hradištku

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům o dispozici 7+KK na pozemku o rozloze 3118 m2, který nabízí pohodlné a atraktivní bydlení v romantické krajině Kersko, která je spojena s působením českého spisovatele Bohumila Hrabala. Tato krásná vila se nachází v blízkosti známé restaurace Hájenka, kterou proslavil film Slavnosti sněženek, režírovaný Oskarovým Jiřím Menzelem.
Tento nový a moderní dům byl zkolaudován v roce 2022 a při jeho stavbě byly použity prvotřídní materiály. Dům má dispozici 7+KK, což zahrnuje obývací pokoj s krbem a venkovním komínem, prostornou samostatnou kuchyni, pracovnu, WC, technickou místnost a dvojgaráž v přízemí.
V prvním patře jsou tři ložnice, koupelna s WC a krytá terasa s grilem, která může být také využívána jako zimní zahrada s výhledem do rozlehlé zahrady.
V podkroví jsou další místnosti, které mohou být využity různými způsoby, včetně cvičení, kulečníku, a je zde i sauna se sprchou a toaletou.
Dům má vodu z vlastní studny a napojení na centrální vodovod a pozemek je napojen na elektrickou síť s kapacitou 40 ampérů (40A). Vytápění a ohřev vody je elektřinou. Dům má také systém čistírny odpadní vody, který umožňuje recyklovat vodu a použít ji k zavlažování zahrady nebo jiných venkovních ploch.
V domě je příprava na centrální vysavač a v přízemí i 1. patře jsou předokenní žaluzie.
Bezpečnostní systém s videokamerami je dalším důležitým prvkem pro zajištění bezpečí a majetku budoucích majitelů.
Kersko je ideálním místem pro klidné bydlení v blízkosti přírody a nabízí výbornou dostupnost do Prahy. Nachází se pouze 28 km severovýchodně od Prahy, po dálnici D11.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradištku (okr. Nymburk).