Prodej rodinného domu, Moravské Knínice, Kuřimská, 197 m2

Kuřimská, Moravské Knínice

10 790 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 51 422 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKuřimská, Moravské Knínice
ID0332-NP00174
StavbaSmíšená
Stav objektuV rekonstrukci
Plocha užitná197 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti967 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Moravských Knínicích

Popis

Nabízíme Vám prostorný rodinný dům 6+1 v samém srdci Moravských Knínicích, pár kilometrů od brněnské přehrady. Dům je v obyvatelném stavu, avšak před částečnou rekonstrukcí. Součástí domu je také velká zahrada, která nabízí potenciál pro venkovní aktivity a relaxaci.
Dům má zastavěnou plochu 560m2 a zahradu o ploše 407 m2. V přízemí domu se nachází celkem 5 samostatných pokojů, které poskytují dostatek prostoru pro vaši rodinu, samostatnou kuchyň vybavenou kuchyňskou linkou a dvě koupelny, které přinášejí komfort a soukromí. K dispozici je také samostatné WC. V prvním patře najdeme předsíň, která vytváří vstupní prostor s přívětivou atmosférou a samostatný pokoj. Zajímavým prvkem je vstup na prostornou půdu, která je připravena pro případné rozšíření domu. Tato volná plocha na půdě poskytuje možnost kreativního plánování a přizpůsobení podle vašich individuálních potřeb.
Základy domu jsou cihelné a kamenné včetně jejich kombinací. V domě jsou zachované některé původní architektonické prvky, zejména dřevěné obložení a stropní klenby v některých místnostech. Střecha je sedlová s pálenou taškou na původním krovu. Interiér domu zahrnuje běžné prvky jako plastová okna, dřevěné dveře, a různé typy podlah (dlažba, plovoucí podlaha, nebo vinyl). V prvním podzemním podlaží je betonová podlaha.
Vytápění v domě je řešeno přes ústřední topení, a zdrojem může být plynový kotel nebo kotel na tuhá paliva.
Cena této nemovitosti odráží současný stav a potenciál pro další úpravy. Neváhejte a kontaktujte mě pro více informací nebo prohlídku tohoto výjimečného domu! Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají spojení klidu venkova s pohodlím moderního bydlení v dojezdové vzdálenosti do Brna.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Moravských Knínicích.