Prodej pozemku pro bydlení, Karlovy Vary, 13000 m2

Karlovy Vary - Rybáře

45 500 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena bez DPH
Hypotéka od 216 840 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKarlovy Vary - Rybáře
ID002
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti13000 m2

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Nabízíme k prodeji pozemek od 5 000 m2 do 40 000 m2 v Rybářích, Karlovy Vary, ulice Sedlecká.

Pozemky sousedí s aktuální výstavbou Residence Růžák od developerské společnosti Luxury Home. Na pozemcích se nyní buduje páteřní komunikace a jsou zde zavedeny veškeré sítě jako elektrika, kanalizace, voda, dálkový rozvod topení apod.

Dle aktuálního územního plánu jsou pozemky určené na výstavbu několika podlažních bytových domů, komerční výstavbu, retail, zdravotnické zařízení, sportovní zařízení, úřady, církevní stavba, stavba pro účely školství, maloobchod, stravování, výzkum, ubytovací zařízení.

Aktuálně probíhá územní řízení, které bude dokončené v roce 2024.

Koeficient zastavěnosti činní 60%, povoleno až 6.NP.. Pozemek lze dělit dle potřeby zájemce.

Hlavní využití: Bydlení v bytových domech.
Přípustné využití: Bydlení v rodinných domech, místní komunikace, pěší cesty, parkoviště, jednotlivé a řadové garáže pro osobní automobily, související technická infrastruktura, dětská hřiště a plochy pro sport a relaxaci, veřejná prostranství a plochy okrasné a rekreační zeleně s prvky drobné architektury a mobiliářem pro relaxaci.
Podmíněně přípustné využití: Stavby, zařízení a plochy sloužící pro: Vzdělávání a výchovu, sociální služby, péči o rodinu, zdravotní služby, kulturu, církevní účely, administrativu, maloobchodní služby, stravovací služby, ubytovací služby, nerušící výrobu. Pokud nesnižují kvalitu prostředí a pohodu bydlení ve vymezené ploše nad míru přiměřenou poměrům, jsou slučitelné s bydlením: hromadné garáže.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Karlových Varech.