Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Biskupcova, 45 m2

Biskupcova, Praha, Žižkov

7 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 33 360 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBiskupcova, Praha, Žižkov
IDGS102
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná45 m2
Patro1.
VybavenoAno
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
DopravaMHD
Sklep
Výtah

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

ID nabídky: GS102

Nabizime k prodeji velice krásný moderní byt 2+kk v osobním vlastnictví po kompletní rekonstrukci. Byt je vybaven veškerým potřebným nábytkem a zařízením, což z ní činí připravené a pohodlné místo k bydlení.

Jedná se o byt situovaný v přízemí pětipodlažní budovy s celkovou plochou 45 metrů čtverečních. Disponuje prostorným obývacím prostorem propojeným s kuchyní, jednou ložnicí a koupelnou. Ložnice a obývací pokoj jsou vybaveny klimatizačními a topnými jednotkami Daikin, umožňujícími ovládání pomocí mobilní aplikace a nastavení inteligentního plánování s cílem optimalizovat náklady na vytápění a chlazení až na úroveň 900 kWh ročně. Koupelna disponuje podlahovým vytápěním a automatickým větráním.

Okna bytu směřují do vnitrobloku, což zaručuje klidné prostředí v noci a ideální možnosti pro rekreační aktivity jako hry s dětmi, péči o domácí mazlíčky, grilování s přáteli či cvičení na čerstvém vzduchu během dne. Součástí bytu je také sklep o ploše 3 metrů čtverečních.

Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě s výbornou dostupností veřejné dopravy. V okolí lze nalézt veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně škol, školek, obchodů a restaurací. Krásné parky Židovské Pece a Les Krejcárek jsou vzdáleny pouze 5 minut chůze od bytu. Uvedená cena v inzerátu nezahrnuje provize realitního zprostředkovatele ve výši tří procent plus dph.

Pro případný zájem o tuto nemovitost nás prosím neváhejte kontaktovat. S radostí se s vámi setkáme během prohlídky a odpovíme na veškeré vaše dotazy.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.