Prodej činžovního domu, Ostrava, Fügnerova, 748 m2

Fügnerova, Ostrava

10 499 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 50 035 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaFügnerova, Ostrava
IDS23005
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná748 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Ostravě

Popis

Budova Ostrava, Přívoz - studie přestavby na dům s 11 byty, nyní kanceláře, velmi dobrý stav.
Exkluzivně nabízíme prodej budovy s možností rekolaudace na původní stav – bytový dům. K dispozici je studie přestavby budovy na dům s jedenácti bytovými jednotkami, z toho tři bytové jednotky jsou situovány v podkroví.
Budova se nachází na klidném místě v ulici Fügnerova ulici v blízkosti obchodního centra Koksovna. Stavba je v současnosti evidována katastrem nemovitostí jako administrativní budova (15 kanceláří, sociální zázemí, kuchyňky, sklepy).
Z místa je rychle dostupné centrum města (2 km) i dálnice D1.
Původní stavba rohového domu se dvěma nadzemními a jedním podzemním podlažím pochází ze 30. let minulého století.
Současný stavebně technický stav objektu je velmi dobrý. V rámci rekonstrukce roce 2000 zde byly provedeny opravy vnitřní elektroinstalace, vnitřních omítek, ústředního vytápění, rozvodů vody a odpadů, částečná výměna podlahových krytin (palubky, dlažby), výměna vnitřních dveří a zárubní a oprava fasády domu. Ostatní konstrukce (zdivo, stropy, střecha) jsou v dobrém stavu. Během posledního roku bylo kompletně zrekonstruováno sociální zázemí a provedeno nové oplechování střechy včetně dešťových okapů a svodů. Okna budovy jsou kastlová s dřevěnými rámy. Střecha je kryta keramickou střešní taškou, klempířské prvky jsou z pozinkovaného plechu.
Objekt je celkově podsklepený, stropy sklepů jsou klenuté. Sklepní prostory jsou vyklizené a poskytují možnost uskladnění či archivace. V rámci zmíněné studie jsou zde plánovány sklepní kóje pro každý z bytů, technické místnosti, sklad, kotelna a kolárna. Půdní prostor je přístupný centrálním schodištěm.
IS – elektřina, voda, plyn, kanalizace. K vytápění objektu a ohřevu vody slouží nový kondenzační plynový kotel Baxi a bojler (obojí ve sklepě domu).
Celková plocha parcely je 284 m², celková užitná plocha plánovaných bytů (včetně sklepů) je 747,5 m². Pozemek je téměř celý zastavěný, součástí budovy je menší uzavřený dvorek přístupný po venkovním kovovém schodišti.
Plánovaná dispozice podle studie:
1.PP – 174,5 m²: sklepní a technické prostory.
1.NP - 188 m²: 2+kk 36 m², 2+1 59 m², 1+kk 34 m², 1+kk 35 m², schodiště a chodba 24 m².
2.NP - 196 m²: 2+kk 36 m², 2+1 63 m², 1+1 41 m², 1+kk 36 m², schodiště a chodba 20 m².
Podkroví – 189 m²: 2+kk 50 m², 1+1 51 m², 2+kk 72 m², schodiště a chodba 16 m².
Okolní zástavba je tvořena bytovými domy a objekty občanské vybavenosti. Parkování je možné v přilehlých ulicích.
Průkaz energetické náročnosti dosud nebyl vyhotoven, uvádíme proto energetickou třídu G. Nejedná se však o energeticky nehospodárný objekt.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Ostravě.