Prodej chaty, Mostkovice, 114 m2

Mostkovice

2 999 000 Kč
/za nemovitost
VHODNÉ NA CELOROČNÍ BYDLENÍ
Hypotéka od 14 292 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMostkovice
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná114 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti505 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Mostkovicích

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluje nabídnout nemovitost nacházející se v nejžádanější rekreační lokalitě okresu Prostějov v obci Mostkovice. Jedná se o zděnou, částečně podsklepenou chatu o podlahové ploše 114 m2, nacházející se na pozemku o ploše 505 m2. Nemovitost je patrová a v prvním patře disponuje pěti samostatnými místnostmi.

Dispoziční řešení nemovitosti a jejich součástí:

přízemí: veranda (11,50 m2); předsíň (8 m2); obývací pokoj (20,00 m2); jídelna (8,40 m2); kuchyně (7,80 m2); chodba (3,10 m2); 2 x WC (2x1,00 m2); sprcha (1,80 m2).

1. patro: schodiště (4,00 m2); koupelna s WC (4,45 m2); pět samostatných pokojů (ložnic) (8,60 + 8,00 + 7,30 + 8,70 + 10,30 m2). Nemovitost je částečně podsklepena (18,00 m2).

Vytápění je zajištěno kamny na tuhá paliva a el. přímotopy. Elektřina 230/400V. Voda z vlastní studny, přivedena do chaty. Ohřev vody zajišťuje el. ohřívače (bojler).

Tip k využití volného času a relaxaci: Plumlovská přehrada, procházky či vyjížďky na kole v krásné přírodě s občerstvením ve stáncích, možnost houbaření, rybaření, bezesporu Letní kino Mostkovice (patří k nejkrásnějším amfiteátrům v ČR), pravidelné prohlídky Plumlovského zámku, dále prostředí Plumlovské přehrady je vhodné nejen pro rodiny s dětmi, ale i pro páry se zájmem o sportovní využití: Minigolf a plážový volejbal Mostkovice, Půjčovna lodiček a šlapadel na pláži „U Vrbiček“, Tenis Natali v Mostkovicích. V obci se nachází vysoká občanská vybavenost. V nejbližším městě Prostějově (autem 8 min) je možné využít sportovní a oddechové centrum Aquapark Koupelky či Dětské zábavné centrum Šmoulíkov (pro dospělé Laser Game aréna).

V případě, že Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat a sjednat si osobní prohlídku. Bližší informace Vám rádi poskytneme i telefonicky. Nabízíme právní servis včetně právní úschovy peněz, která je u nás samozřejmostí. Ukazatel energetické náročnosti uvádíme G - probíhá vypracování PENB.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Mostkovicích.