Prodej bytu 2+kk, Kladno, Na Hoblíku, 56 m2

Na Hoblíku, Kladno

5 290 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně kompletních právních služeb, úschovy a provize RK
Hypotéka od 25 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Hoblíku, Kladno
ID750
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná56 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha56 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Terasa

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Láká Vás bydlení v přírodě 10 minut jízdy do centra města Kladna, pak jste našli své nové bydlení. Nabízím Vám ke koupi novostavbu zajímavě řešeného mezonetového bytu o velikosti 2+kk, o velikosti 56m2 s vlastní zahradou o velikosti 280m2 a parkovacím stáním pod oplocením, vjezd je opatřen pojezdovou branou na dálkové ovládání. Byt se nachází v přízemí novostavby cihlového domu s přímým výstupem na zahradu, kterou si nový vlastník může oplotit, v klidné nové vzniklé ulici na Hoblíku, Kladno – Švermov, jedná se o poslední dům v nové zástavbě.

Dispozice bytu: vstupní chodba o velikosti 4,62m2, prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou 4,53m2, dále obývací pokoj 25,61m2 s francouzským oknem a přímým výstupem na terasu se zahradou orientovanou na jihozápad. V prvním patře najdete ložnici o velikosti 18m2 s výhledem na nově postavenou čtvrť (orientace oken na JZ i SV). V přízemí novostavby se nacházejí dvě jednotky, sklepní místnost a technická místnost, v prvním patře je největší jednotka o dispozici 3+kk.

Prostorná koupelna se sprchovým koutem, dvojumyvadlem, závěsnou toaletou, otopným žebříkem ( vše kvalitní české výrobky). Podlahové krytiny velkoformátová dlažba, plovoucí podlahy, dveře Sapeli, vchodové bezpečnostní dveře, tříkomorová okna.
Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem v kombinaci s trojskly a kvalitním zateplením domu se jedná o energeticky úsporné bydlení. V okolí veškerá občanská vybavenost škola, školka, lékař, hodně zeleně - výborné spojení do Prahy, Kladna 10 min jízdy.Byt je vhodný i na investiční bydlení, ráda se Vám postarám o pronájem nové bytové jednotky výnos cca 16-17tis/měs.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Kladně.