Prodej rodinného domu, Nová Ves, 300 m2

Nová Ves

5 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 25 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNová Ves
ID273511
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná300 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti2104 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Nové Vsi

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabídka prostorného rodinného domu se stodolou a rozlehlou, pěkně udržovanou zahradou.

Dům stojí na krásném, klidném místě, v okrajové části obce Nová Ves, uprostřed řídké zástavby nových rodinných domů. Místo je výborně dostupné - podél domu vede obecní asfaltová komunikace a oblíbená cyklostezka. Z domu je nádherný výhled na okolní rozlehlé louky a lesy.

Dvoupodlažní, podsklepený objekt s půdním prostorem lze užívat k trvalému rodinnému bydlení nebo jako venkovskou chalupu k rekreaci.
Dům stojí na oploceném pozemku o výměře 2104m2, z toho zastavěná plocha činí 317m2 a zbytek tvoří pěkně udržovaná zahrada se stodolou a přístřeškem na posezení.

Dispozice objektu:
1. PP. - nevyužívaný sklepní prostor
1. NP. (122m2) - zádveří, prostorná chodba, velký obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyň s
jídelnou, koupelna s toaletou (vana i sprch. kout), dílna
2. NP. (139m2) - prostorná chodba, 5x pokoj (v jednom z pokojů jsou kachlová kamna)
podkroví - zkosený půdní prostor s množstvím úložných prostor

Celková užitná plocha objektu je 300m2. Dům je napojen na obecní vodovod a zároveň má i vlastní studnu. Vytápění zajištěno kotlem na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů a krbovými kamny.
Dům je v dobře udržovaném stavu, aktuálně proběhla kompletní oprava střechy. Přízemí objektu má bezbariérový přístup.

Velmi pěkné místo, v těsné blízkosti přírody, v čistém prostředí a zároveň výborně dostupné – cca 10 min. jízdy po rychlostní komunikaci do Liberce, a 5 min. do centra Chrastavy, kde je kompletní občanská vybavenost.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nové Vsi (okr. Liberec).