Pronájem chaty, Tichonice, 115 m2

Tichonice

18 000 Kč
/za měsíc
Chata je volná k pronájmu on října 2024. Leden a únor jsou bezplatné.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTichonice
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná115 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti400 m2

Origo partneři v Tichonicích

Úklidové služby

Popis

Hledáte celosezónní rekreaci v přírodě a pouze 100 m od řeky Sázavy? Rodinná realitní kancelář Svoboda Reality si Vám dovoluje nabídnout dlouhodobý pronájem kompletně zrekonstruované chaty, kde budete rádi trávit každý volný víkend a vytvářet tak nezapomenutelné rodinné vzpomínky. Osada Pelíškův most se nachází 45 min od centra Prahy. Chata je například vhodná i pro dvě rodiny, díky ubytovací kapacitě 10 osob ve 3 samostatných ložnicích.

V přízemí se nachází vstupní chodba, velká jídelna s krbem a posezením. V jídelně je masivní dřevěný stůl, lavice a 5 židlí, kde si po celý pobyt můžete užívat výhled do zahrady.
Kuchyňská linka je plně vybavena. Elektrický sporák, elektrická a mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, myčka a další výbava. Dále zde naleznete prostorný obývací pokoj s rozkládací sedačkou. Můžete si zde zahrát šipky, pustit TV nebo DVD, popř. zahrát společenské hry, které jsou zde k dispozici. V moderní koupelně je sprchový kout a toaleta. Teplou vodu zajištuje elektrický bojler. V prvním patře jsou 3 ložnice, toaleta a velká terasa s posezením a výhledem do okolí.

Topení v domě zajištují krbová kamna v jídelně a přímotopy v koupelně a ložnicích v případě potřeby. Na zahradě (400 m2, oplocená) najdete pergolu s posezením a venkovním krbem, dětské pískoviště a ohniště, kde si můžete večer opéct buřty. Dvě auta můžete zaparkovat u chaty, na neoploceném pozemku, jedno další cca 300 metrů od chaty. Parkovací místa pro dva vozy jsou na neoploceném pozemku u chaty. Možnost zaparkovat další auto cca 300 metrů od chaty.

V okolí najdete stezky jak pro pěší, tak cykloturistiku, golfový areál, vodácký úsek Kácov - Č. Šternberk vhodný pro začátečníky, navíc jako jeden z mála na Sázavě má dostatek vody po celou sezonu! Rybáři si mohou vyřídit hostovací povolenku a chytat 100 metrů od chaty, houbaři jen otevřou branku a jsou v lese. V polovině srpna tu jezdí legendární Posázavský Pacifik tažený parní lokomotivou a v nedalekém Kácově se koná tradiční pouť.

Koupat se můžete na jednom z nejkrásnějších sázavských jezů, který je 200 metrů od chaty. Pokud zatoužíte po bazénu, můžete dojít procházkou 3 km do Sporthotelu nebo dojet 15 km do Vlašimi, kde je koupaliště i s tobogánem.
A pokud se Vám zrovna nechce vařit tak v Kácově je několik restaurací a pivovar. Kiosek u čerta - 200 metrů. V letních měsících je v provozu Kiosek u čerta (200 metrů).
Další výlety, které je možné uskutečnit do blízkého okolí: zámek Jemniště či Konopiště, Vojenské muzeum Lešany, Blaník, klášter v Sázavě, exkurze v pivovaru Kácov, koupaliště Vlašim.
Možnosti koupání: koupaliště Uhlířské Janovice, koupaliště Vlašim, pískovna Horka II, rybník Smikov, Podluží I, Zbraslavice, Vidlák Černíny, rybník Papírník, bazén Benešov.

Nezní to jako ideální místo pro sezónní rekreaci? Nejedná se však o dům pro celoroční bydlení vzhledem k riziku zamrznutí vody v zimních měsících. Pro domluvení prohlídky a zaslání video prohlídky neváhejte kontaktovat makléř

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu chat v Tichonicích.