Prodej chaty, Prostějovičky, 45 m2 (ID: 1183423)

Prostějovičky

1 800 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 8 578 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaProstějovičky
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná45 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti386 m2

Origo partneři v Prostějovičkách

Popis

Prodej chaty v obci Prostějovičky, chata zděná, zdivo = kombinované tvárnice a cihly, kamenné základy, chata obložená dřevem ve vnitřních prostorách, vyjma WC, zvenku štít chaty. Dispozice chaty 2+1 : v přízemí – kuchyně a WC, v 1.P. - vstupní chodba, pokoj a balkon, ve 2.P. – podkrovní pokoj. Podlahy = dlažba, v 1.a 2.P dřevotříska a koberce. Okna dřevěná, elektřina 220/380 V, kamna na TP v kuchyni, v 1.P. krb (kolem krbu dlažba), vedle krbu a v 2.P radiátor + radiátor v 2.P. s rozvodem tepla z krbu s expanzní nádobou.
Výměra chaty 16 m2, zahrada = 386 m2 s ovocnými stromy (meruňka, 6x jabloně, 2x třešeň, 1x ryngle), septik s menším trativodem, udírna plechová.
Šopa na nářadí, se sklepem o velikosti cca 2x3m. Venkovní sprcha s přečerpávacím systémem z nádrže do sprchy a ohřevem vody solárním panelem.
Příjezdová komunikace nezpevněná, vzdálenost od Prostějova 14 km. Pěkná lesnatá výletní lokalita s výhledem na okolní lesy a obec Křenůvky. Cena 1,8 mil. Kč + provize RK.
Při rychlém jednání sleva.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Prostějovičkách.