Prodej chaty, Zdětín, 60 m2

Zdětín

1 570 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 7 482 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZdětín
ID21492
StavbaMontovaná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná442 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha60 m2
Plocha nemovitosti442 m2

Origo partneři v Zdětíně

Popis

Pokud hledáte hezké místo k relaxaci, které má zároveň i dobrou dostupnost i dojezdovou vzdálenost od Prostějova, přpadně i Olomouce, rozhodně se podívejte na tuto nabídku chaty, kterou Vám nyní ve výhradním zastoupení majitele nabízím ke koupi.

Chata je montovaná, obložená dřevem okna jsou plastová, na střeše krytina z eternitu. V 1. NP je kuchyňka, obývák a menší místnost, která slouží jako jídelna i spací kout. Zvenku je po kovových schodech přístup do obytného podkroví, kde jsou tři samostatné neprůchozí místnosti (největší z nich slouží jako další obývák s lodžií s krásným výhledem do zahrady, další dva pokojíky pro přespání nebo jako úložní prostory a mají okna s výhledem do lesa za chatou ). V chatě je zavedena elektřina, voda je k dispozici z vlastní studny s čerpadlem, ale není do chaty zavedena. WC je splachovací s jímkou. Topení zajišťují kamna (sporák) na tuhá paliva a el. kamínka. Zast. plocha činí 42 m2, podlahová cca 60 m2. K chatě náleží pozemek o výměře 404 m2, který je z oplocený, je na něm i bazének, venkovní sprcha a kůlna na nářadí a topivo. Výhodou je i příjezdová cesta z obou stran pozemku. Chata se prodává včetně vybavení a nábytku.

Nemovitost se nachází v oblíbené rekreační lokalitě zvané Mokřiny, která leží na okraji obce Zdětín, vzdálené od Prostějova 14 km a od Olomouce 27 km. Jsou zde široké možnosti výletů do okolí (velmi oblíbeným cílem je i Bělecký mlýn, který je vzdálen pouhý 1,2 km) poblíž je i rekreační obec Stražisko s koupalištěm a rybníky (9 km). Obec je dostupná dobře nejen autem, ale i vlakem (žst. zast. 1 km od chaty).

Zaujala vás tato nemovitost? Pak neváhejte , kontaktujte mne pro více info a objednání termínu prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Zdětíně (okr. Prostějov).