Prodej rodinného domu, Loučná pod Klínovcem, 240 m2 (ID: 1183076)

Loučná pod Klínovcem

12 350 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 58 856 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLoučná pod Klínovcem
IDN05475
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná260 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha240 m2
Plocha nemovitosti721 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme tuto jedinečnou nemovitost o celkové výměře pozemku 721m2, která je po kompletní rekonstrukci v roce 2018.
Nachází se na klidném místě v žádané lokalitě Krušných hor v blízkém okolí Klínovce a Božího daru v obci Loučná pod Klínovcem – Háj.
Jedná se o plně zařízenou horskou chalupu s kapacitou 16 lůžek, která má zavedenou stálou klientelu, a je hosty vysoce kladně hodnocená.
Okolí nabízí mnoho možností ke sportovnímu vyžití – lyžování, cyklistiku, turistiku a další.
Lyžařské vleky skiareálu Klínovec jsou vzdálené pouze 700 m. Pokud hledáte nadstandardní soukromý rekreační objekt, je tato nabídka určena právě Vám. Klínovec je největší lyžařské středisko Krušných hor, nachází se pouze 120km severozápadně od Prahy a 100km od Plzně. Nabízí po celou sezónu výtečné sněhové podmínky a aktuálně je jedním z nejoblíbenějších lyžařských středisek u nás.
Obec Háj se nachází jeden kilometr jihovýchodně od Loučné, se kterou tvoří části obce Loučná pod Klínovcem.
Nedaleko chalupy je zastávka skibusu, který vás v zimních měsících odveze k lanovkám a vlekům lyžařského areálu Klínovec.
V 1.NP této nemovitosti se nachází: prostorné zádveří, dále vstupní hala, obývací pokoj s barem a krbovým vytápění, nadstandardně zařízená společná kuchyň, jídelna s krbovými kamny, druhý obývací pokoj s výhledem na sjezdovky, koupelna se saunou a technická místnost (elektro kotel s dálkovým ovládáním přes aplikaci v telefonu a elektrický bojler na ohřev teplé vody).
Ve 2. NP se nachází pět velmi vkusně zrekonstruovaných pokojů (počet lůžek - 4,4,3,3,2). Dále jsou zde dvě koupelny a dvě toalety.
Jedná o velice zajímavou nabídku, kde doporučujeme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Loučné pod Klínovcem.