Prodej chaty, Ostravice, 85 m2

Ostravice

4 890 000 Kč
/za nemovitost
včetně advokátních služeb, advokátní úschovy provize RK
Hypotéka od 23 304 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOstravice
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná130 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha85 m2
Plocha nemovitosti170 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Ostravici

Popis

Nabízíme chatu k celoročnímu bydlení v lokalitě obce Ostravice.Budova má nyní novou fasádu včetně zateplení. Chata s pozemkem 170m2 disponuje dvěmi byty se samostatným vchodem Byt 2+kk s krbem s užitnou pl.55m2 a podlahovou plochou 39 m2 v přízemí s terasou výhledem na řeku. Druhý byt 2+kk s už.pl. 74,4 m2 a podlahovou plochou 49,4 m2 ve druhém podlaží vstup bočním schodištěm s terasou a výhledem na řeku.V chatě jsou dvě vstupní chodby, 2x koupelny se sprchovým koutem, 2x pokoje spojené s kuchyňským koutem a dvě ložnice. Příjezd k nemovitosti je z obecní komunikace a následně soukromé, k dispozici jsou 2 parkovací stání v zahradě. Vytápění el.přímotopy, nemovitost je napojena na obecní vodovodní řád, kanalizaci, studnu. Budova má novou střešní krytinu včetně střešních oken, zateplená s dřevěným obložením, hliníková okna, vstupní dveře, omítky,izolace koupelen, nové kuchyně, rozvody TV, satelit. Výhodná investice při dnešních běžných cenách bytů v Beskydech. Při montáži střechy se přidávala navíc izolační vrstva pro snížení nákladů na energií. Chata je z části obložena dřevem, v roce 2023 byla budova zateplena včetně nové fasády . Dispozice budovy:
BYT A
ve druhém podlaží budovy s užitnou plochou 74,4 m2 a podlahovou plochou 49,4 m2. Po vstupu do předsíně je napravo koupelna, se sprchovým koutem, WC a umývadlovou skříňkou a prostorem pro pračku.Z předsíně se vejde také do podkrovního pokoje s kuchyňským koutem, myčkou a varnou deskou. Po průchodu pokoje vejdete do podkrovní ložnice s novými střešními okny. Parkování je zajištěno na pozemku před chatou.

BYT B
v prvním podlaží s užitnou plochou 55m2 a podlahovou plochou 39 m2Přízemní byt má vstup z přední části budovy, kde vejdete do předsíně. Napravo je koupelna s WC, umývadlovou skříňkou a sprchovým koutem. Přes koupelnu se dá projít do technické místnosti kde je prostor pro pračku, bojler a veškeré měřící zařízení pro delty spotřeby energií. V kuchyňském koutu je lednice, myčka na nádobí, varnou deskou. Terasa prostorná z kovové konstrukce, na podlaze položeny bezúdržbové kompozitní desky. Vytápění v bytě B v prvním podlaží je možno také kombinovat vytápěním krbem na dřevo a peletky.
Výborná investice k nájmům apartmánů, do kterých Vám bezplatně najdeme nájemníka. Chata je k celoročnímu bydlení.Prohlídky po domluvě s makléřem vždy předem.Tato nemovitost je pouze pro zájemce s vlastními finančními prostředky bez čerpání úvěru.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Ostravici.