Prodej rodinného domu, Hradčany, Chaloupky, 146 m2 (ID: 1182684)

Chaloupky, Hradčany

3 190 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 15 203 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChaloupky, Hradčany
IDHCHA01
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná146 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti187 m2
Garáž

Origo partneři v Hradčanech

Popis

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej rodinného domu v atraktivní přírodní lokalitě pouhých 15 minut jízdy autem od Brna.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji nemovitost, ve kterém za cenu bytu získáte komfortní bydlení v domě s vlastním pozemkem a s velkým potenciálem.

Tento řadový dům je umístěn v klidné slepé ulici uprostřed malebné obce Hradčany v těsné blízkosti Tišnova.

V přízemí domu se nachází prostorný neprůchozí pokoj, kuchyně a koupelna s toaletou. V podkroví domu jsou k dispozici dvě obytné místnosti a půdní prostor, kde se nabízí možnost dalšího rozšíření obytných prostor. K domu také náleží garáž s dílnou a dřevník s technickou místností.

V nemovitosti jsou zavedeny kompletní inženýrské sítě, a to obecní vodovod, veřejná kanalizace, plyn i elektřina. Topení zajišťuje plynový kotel, sekundárním zdrojem tepla jsou pak krbová kamna umístěná v kuchyni. Ohřev vody je řešen prostřednictvím druhého plynového kotle se zásobníkem. Voda i odpad jsou vyvedeny do prvního patra domu.

K domu náleží menší pozemek, který poskytuje naprosté soukromí. K nemovitosti je možný přístup po obecní komunikaci v přední i zadní části domu. Předmětem prodeje je také druhý pozemek v těsné blízkosti domu, který disponuje sklepem.

Přímo v obci je k dispozici veškerá základní občanská vybavenost, a to především mateřská škola, potraviny, obecní dům a místní hospůdka. V nedalekém Tišnově se pak nachází nemocnice, supermarket a řada restaurací a kaváren.

Tišnovsko je vyhledávané nejen jako oblíbená přírodní lokalita, ale také jako místo plné řady kulturních a historických památek. Využít lze mnoha turistických a cyklistických tras. Vyhledávanými výletními cíli jsou například klášter Porta coeli či rozhledna na Klucanině. Pro trávení volného času je přímo v obci k dispozici multifunkční hřiště či Sport park Horka.

Komfortní dopravní dostupnost zajišťuje nedaleká vlaková a autobusová zastávka. Pravidelnými spoji se dostanete do Brna pohodlně do třiceti minut.

Hlavní výhody tohoto domu jsou:

1) Dostupné bydlení
2) Umístění v atraktivní přírodní lokalitě
3) 15 minut jízdy autem od Brna

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradčanech (okr. Brno-venkov).