Prodej rodinného domu, Brodce, 200 m2

Brodce

29 900 000 Kč
/za nemovitost
velice nízké provozní náklady, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 142 495 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBrodce
IDN00007
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha200 m2
Plocha nemovitosti16743 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Brodcích

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně nabízím k prodeji nízkoenergetický rodinný dům 5+kk/dvougaráž, s krásnými rozsáhlými pozemky a absolutním soukromím v blízkosti řeky Jizery ( není v záplavové oblasti). V současné době je nemovitost využívána jako ranč pro chov koní s malou jízdárnou, boxy a přístřeškem. Na pozemku je plně vybavený mobilheim využíván celoročně, dispozice 3+kk vč. klimatizace.
Dle územního plánu lze dvě parcely o ploše 14568m2 využít k výstavbě rodinných domů bez omezení velikosti parcel, vše ve vydaném ÚP z r. 2022, v ploše SV - plochy smíšené obytné - venkovské.
Dispozice domu: vstupní chodba - technická místnost s tepelným čerpadlem země/voda, koupelna s vanou, toaletou, obývací pokoj s krbovými kamny a se vstupem na terasu a zahradu, kuchyňský kout s jídelnou, samostatná toaleta, tři neprůchozí pokoje, velká technická místnost - využívána jako sklad.
Dům je napojen na vodovodní řad + dvě vrtané studny 12 a 30m, dále je do domu přiveden plyn, střecha sedlová - Cembrit, stavba z Porothermu.
Velice nízké provozní náklady, energetická náročnost B.
Výborná dopravní dostupnost - dálnice R10 do 30minut / Černý Most, PID do Prahy, 12 km Mladá Boleslav, 5 km Benátky nad Jizerou. Krásná příroda - Český Ráj - vhodné pro turistiku, cyklistiku, vodní sporty, rybaření.
V obci Brodce je ZŠ, MŠ, tenisové kurty, Obecní úřad, lékař, pošta, obchod, ostatní v přilehlém městě Benátky n/J. - tržnice, banky, restaurace, cukrárna, bazén, koupaliště, zámek, kulturní a sportovní vyžití.
Nemovitost nabízí spoustu možností k využití, naprosté soukromí s výbornou dopravní dostupností. Celý objekt oplocen a zabezpečen dvěma elektrickými vjezdovými bránami.
Další informace ráda poskytnu nebo naleznete na www.stavebnipozemkyuboleslavicz.rmix.cz.
Výhodné financování na nemovitost zajistím.
Doporučuji.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brodcích.