Prodej rodinného domu, Jindřichův Hradec, Arch. Teplého, 168 m2

Arch. Teplého, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec II

5 250 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 25 020 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaArch. Teplého, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec II
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná168 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti215 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Jindřichově Hradci

Popis

Rodinný dům postavený v roce 1935, situovaný jako vnitřní v řadě 3 domů. Pozemek celkem 215 m2, z toho zastavěná plocha přízemí 77 m2, předzahrádka 22 m2, zahrada za domem 113 m2, zadní venkovní schody 3 m2. Dům je celý podsklepený, obytná část je velikosti 4+1, půdní prostor umožňuje případné vybudování půdní vestavby. Vnitřní schody jsou kamenné, stropy nad podzemním podlažím z betonových desek do válcovaných nosníků, nad přízemím zřejmě trámové s podbitím a záklopem. Okna jsou původní dřevěná dvojitá (špaletová), vchodové dveře z ulice i do zahrady jsou plastové, stáří cca 10 let. Před cca 13 lety byla provedena výměna střešní krytiny (bonnský šindel) včetně klempířských prvků z barveného pozinkovaného plechu a fóliová izolace balkonu. Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci a plyn, k dispozici na zalévání je studna (společná napůl se sousedním domem). Topení je ústřední s plynovým kotlem Vaillant a kotlem na tuhá paliva Dakon, radiátory jsou zčásti ocelové žebrové, zčásti deskové. K ohřevu vody slouží nový elektrický bojler. V kuchyni je plynový sporák s elektrickou troubou a starší sporáček na tuhá paliva.
Dům obsahuje v přízemí vstupní halu se schodištěm do patra, na niž pak navazuje chodba, která je průchozí do zahrady. Ze vstupní haly doleva je kuchyně, rovně obývací pokoj s půlkruhovým výklenkem do zahrady, nad nímž je balkon. Z chodby doprava vedou schody do sklepa, následuje komora a záchod s umyvadlem.
V patře jsou tři pokoje (jeden menší s oknem do ulice, další dva se vstupem na balkon a okny do zahrady, propojené obloukovým otvorem), a koupelna, v níž je vana, umyvadlo, záchod a elektrický bojler.
Z chodby v patře pak vedou schody do půdního prostoru. Schody i krov byly již při výstavbě domu dimenzovány tak, aby bylo možno snadno vybudovat případnou vestavbu dalších místností.
V suterénu je dílna, prádelna, kotelna, sklad paliva a další sklepní prostory.
Hlavní nosné konstrukce a prvky dlouhodobé životnosti jsou poměrně zachovalé, bez vážnějších závad, dům je obyvatelný, udržovaný, vše je funkční. Pro přizpůsobení soudobým požadavkům na bydlení je však nutno počítat s rozsáhlejší modernizací (zejména se předpokládá výměna oken, vybavení kuchyně, hyg. zařízení, vnitřních rozvodů a instalací).
Velkou výhodou je, že dům je celý podsklepený a má prostornou půdu umožňující případné vybudování dalších obytných místností, atelieru apod.
Před domem je bezproblémová možnost parkování, vzdálenost od domu do centra města je pouze necelý 1 kilometr, veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jindřichově Hradci.