Prodej rodinného domu, Praha - Hlubočepy, Švábova, 380 m2

Švábova, Praha 5 - Hlubočepy

Cena na vyžádání

včetně právního servisu a provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠvábova, Praha 5 - Hlubočepy
ID501950
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná380 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti904 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme vilu z první republiky nacházející se v klidné vilové části Hlubočep. Nemovitost je v původním stavu. Rozkládá se na pozemku o celkové výměře 904 m2 a je tvořena 4 patry a samostatnou garáží. Podzemní patro je díky umístění nemovitosti v mírném svahu, z větší části nad úrovní země a tím pádem i zde je možnost bydlení, nebo komerčního využití v podobě kanceláře, dílny, nebo ideálního prostoru pro posilovnu, tělocvičnu, saunu. V současném stavu je zde dílna, kancelář a bytová jednotka se sociálním zařízením. Dále zde najdeme kotelnu, technickou místnost, sklep. V přízemí a 1. NP najdeme podobné dispoziční řešení - 2 větší pokoje, kuchyň s jídelním prostorem, komoru, toaletu, chodbu. Ve 2.NP pak najdeme další 2 pokoje, koupelnu, komory a půdní prostor.
Vše je v původním stavu a tedy vyžadující rekonstrukci. Nespornou výhodou nemovitosti je její lokalita s blízkostí přírody a dostupností do centra města. V místě kompletní občanská vybavenost a dopravní dostupnost. Blízkost Prokopského údolí. Doporučujeme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5.