Prodej rodinného domu, Rabyně, 100 m2

Rabyně

3 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 18 825 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRabyně
ID108
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti426 m2

Origo partneři v Rabyni

Úklidové služby

Popis

Realitní kancelář Specialista na Posázaví nabízí jedinečnou a idylickou rekreační chalupu, situovanou na slunném vyvýšeném místě na okraji obce v prostředí zeleně, s výhledem do lesnaté slapské krajiny.

Nemovitost je ve velmi dobrém stavebním stavu, čistá, světlá, suchá a průběžně modernizovaná. Je postavena na upraveném, snadno udržovatelném rovinatém pozemku.

Majestátně působící dům je současně velmi přívětivý, což je dáno i citlivým ponecháním některých původních stavebních prvků. Je vhodný zejména pro zájemce, který mimo jeho rekreační charakter ocení i disponibilní prostory pro další zájmovou činnost – je zde k dispozici vybavená kutilská dílna i další prostorná dílna – sklad pro rekreační vybavení nebo palivo. Velmi prostorné podkroví chalupy, konstrukce krovů, pohodlné schodiště a umístění inženýrských sítí zase umožňuje i nekomplikované provedení velkorysé obytné vestavby nebo ateliéru včetně dalšího sociálního zařízení.

Dostatečně prostorná celodenně prosluněná zahrada, sousedící se zelení vedlejších zahrad, přímo nabízí možnost zakomponování bazénu, prostorová orientace stavby a jednoduchá sedlová střecha zase poskytuje i možnost významného využití fotovoltaiky.

Nemovitost je pohodlně dosažitelná autem po obecních komunikacích, ale je možno využít i autobusového spojení z Prahy Smíchova.

Obec Rabyně - Blaženice se nachází v krásném romantickém prostředí ve vyhledávané lesnaté slapské oblasti blízko jezera, s velmi příjemným koupáním na plážích Měřína a Rabyně. V zimním období majitel nemovitosti využíval i možnosti návštěv dobře dosažitelných lyžařských areálů v Monínci a v Chotouni u Jílového.
Koupi je možno realizovat i prostřednictvím využití hypotečního úvěru, který Vám můžeme zajistit.

Vybavení: el. 230/400 V, obecní vodovod, obecní kanalizace, ústřední topení s deskovými radiátory – kotel na pevná paliva, el. instalace pro přímotopy, koupelna s vanou, WC, inspirativní prostorný kamenný zahradní altán 10 m2, vlastní kopaná studna 8 m hluboká s dostatkem užitkové vody a vodárnou, nádrž na dešťovou vodu 6 m3, původní pec a kamna.

Místnosti:
přízemí – předsíň 4,0 m2, technické zázemí s kotlem 13,0 m2, koupelna s vanou a WC 6,5 m2, chodba 3,0 m2, sklep na ovoce a víno 7,0 m2, kutilská dílna 9,0 m2, sklad 11,0 m2,

patro – světnice 21,0 m2, ložnice 15,0 m2, chodba 12,0 m2,

podkroví ­ - celoplošně využitelná půda 80,0 m2

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rabyni.