Prodej bytu 2+kk, Praha - Vinohrady, Na Folimance, 58 m2 (ID: 1181007)

Na Folimance, Praha 2 - Vinohrady

Rezervováno
8 450 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 40 270 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaNa Folimance, Praha 2 - Vinohrady
ID0061-NP02536
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná59 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha58 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Hledáte místo, kde je blízko zeleň?
Park Folimanka, který je přímo u domu, je jasnou volbou, proto Vám nabízíme útulný byt 2kk s podlahovou plochou 58m2, ve 3NP bytového domu v ulici Na Folimance. Byt je orientovaný do vnitrobloku osázeného zelení severovýchodním směrem. Dům je součástí blokové zástavby a je ve velmi dobrém technickém stavu. Ve vnitrobloku je již schválená výstavba výtahu.

V roce 2022 prošel byt detailní rekonstrukcí, za účasti bytového designera, během níž byly zachovány původní prvky, s důrazem na moderní a funkční design.
Byt je účelně rozdělen na obývací pokoj s kuchyňskou linkou, ložnici, koupelnu, se sprchovým koutem a WC a vstupní chodby se dvěma komorami a vestavěnými skříněmi. Vytápění bytu a TUV je řešeno vlastním elektrokotlem, v koupelně je topení podlahové. Zajímavým designovým prvkem jsou velkoformátové dlaždice v koupelně. Byt je vybavený a nový majitel, pokud bude chtít, může dorazit pouze s osobními věcmi.

Workoutová hřiště pro sportovce, dětská hřiště, místo na procházky s Vaším psem a blízkost Vyšehradu je značka ideál.
Máte rádi kulturu? Divadlo Na Fidlovačce máte za rohem.

Chcete spokojeně bydlet nebo investovat? Neváhejte mě kontaktovat na prohlídku, už se na Vás těším.


.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 2.