Pronájem ubytování, Kynšperk nad Ohří, 800 m2

Kynšperk nad Ohří

70 000 Kč
/za měsíc
bez DPH
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKynšperk nad Ohří
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná800 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Garáž

Origo partneři v Kynšperku nad Ohří

Popis

Společnost Marent Reality Vám nabízí k dlouhodobému pronájmu tento neobyčejný penzion v obci Zlatá nedaleko Kynšperku nad Ohří.
Jedná se o třípodlažní objekt s kompletním vybavením připravený k okamžitému nastěhování / provozování. Zastavěná plocha domu je 265 m² a jeho užitná plocha je tedy téměř 800 m². Plocha zahrady je 2 215 m². Celková plocha celého areálu činí 2 480 m² (dům + zahrada). Po technické stránce je celý penzion v bezvadném a plně funkčním stavu. Objekt je nabízen vč. celého vnitřního vybavení a nábytku vyráběného na zakázku. K objektu náleží také velká udržovaná zahrada s parkovištěm a ohniště s posezením.
Objekt je kompletně napojen na inženýrské sítě – voda, plyn, elektřina. Vytápění a ohřev vody je zde řešen automatickým plynovým kotlem + automatickým kotlem na uhlí s podavačem, voda je z obecního řádu.
V přízemí domu nalezneme hlavní vstup s recepcí, společenskou místnost s posezením a velkým krbem, relaxační zónu s bazénem a barem, vybavenou kuchyni, sociální zázemí, garáž a technickou místnost.
Po schodišti se dostaneme do druhého patra domu, kde se nacházejí jednotlivé pokoje pro ubytované a také vlastní privátní byt pro majitele / provozovatele. Některé pokoje mají vlastní sociální zázemí a některé pokoje mají společné sociální zázemí. Možnost úpravy také na apartmány. Všechny pokoje jsou plně vybaveny, v krásném a nepoškozeném stavu. Celková kapacita ubytovaných hostů ve druhém patře činní přibližně 25 lůžek (v závislosti na využití privátních pokojů).
V podkroví domu jsou další hotové pokoje + je zde připraveno místo pro vybudování dalších pokojů. Možnost úpravy také na apartmány. Je zde vybetonovaný stop, připraveny přívody vody i kanalizace. Celkem dalších 5 pokojů po dvou lůžkách. Kapacita celého penzionu po dokončení podkroví může činit cca 35-40 plnohodnotných lůžek. Díky své historii je penzion velice známým a navštěvovaným místem.
Jako výhradní majitelé celé nemovitosti Vám nabízíme služby nad rámec standardního nájemního vztahu. Pro případ zájmu neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy nemovitostí, který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku nemovitosti. Mimo tuto nabídku pro Vás máme připraveny i jiné zajímavé nemovitosti. Vždy pro Vás najdeme rychlé a kvalitní řešení.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu ubytování v Kynšperku nad Ohří.