Prodej bytu 2+kk, Kladno, Zádušní, 91 m2

Zádušní, Kladno

7 329 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 34 928 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZádušní, Kladno
ID4.D
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná91 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha91 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Prodej podkrovního bytu 2+kk v novostavbě bytového domu s názvem "Residence U zámecké zahrady". Byt se nachází v 4NP a je orientovaný na sever a jih.

Obytná plocha o výměře 73 m2, podkroví o výměře 26 m2, celková plocha celkem 99 m2.

Dovolujeme si Vám nabídnout ojedinělý developerský projekt "Rezidence u Zámecké zahrady", který se nachází přímo v centru Kladna, kousek od náměstí Starosty Pavla v Zádušní ulici. Projekt disponuje devatenácti bytovými jednotkami s nadstandartním komfortem odrážející jedinečnost, výjimečnost, klidnou lokalitu s výhledy na zámeckou zahradu a občanskou vybavenost s dopravní dostupností.

Všechny bytové jednotky jsou dispozičně navrženy s ohledem na efektivní využití obytné plochy, při kterých většina nabízí balkon či terasu. Každý byt má dvě sociální místnosti. V nejvyšším patře nabízíme šest podkrovních bytů s půdním prostorem a krásným výhledem na město. Bytový dům nabízí soukromí, v podobě dvou oddělených vchodů o třech bytech na patře s vlastním výtahem. V suterénu garážová stání, sklepy.

Prodej přímo od developera, neplatíte provizi za zprostředkování bytu, v případě potřeby zajistíme financováni.

Možnost financování přes Českou Spořitelnu!
– zvýhodněnou úrokovou sazbu,
– možnost poskytnutí hypotéky až 90 % hodnoty nemovitosti,
– jednoduché a rychlé vyřízení hypoték,
– Expresní čerpání zdarma,
– Odhad nemovitosti zdarma

Zkolaudováno - Možnost k nastěhování

Pro bližší informace Nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Kladně.