Prodej rodinného domu, Kroměříž, Třešňová, 280 m2 (ID: 1180321)

Třešňová, Kroměříž

12 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 57 188 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTřešňová, Kroměříž
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná280 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti233 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Garáž

Origo partneři v Kroměříži

Popis

Ve výhradním zastoupení vám zprostředkujeme prodej nadstandardního řadového domu energetické náročnosti A o dispozici 5+1 v Kroměříži na ulici Třešňová.

Pokud hledáte klidné a prostorné bydlení, tento dům je ideální volbou. Tato moderní dřevostavba bude po brzkém dokončení 2/2024 disponovat nejmodernější technologií s použitím vysoce kvalitních materiálů (Obvodové zdi domu jsou obloženy z krásně zpracovaných kamenných desek z břidlice vytěžené v Brazílii. Na stavbu domu byly použity nejkvalitnější materiály severských dřevin od Polárního kruhu)
Podlahy v provedení velkoformátové plovoucí dlažby 1x1m, stěny - pohledové dřevo. Podlahové vytápění a ohřev vody zajistí tepelné čerpadlo Atlantic Loria, větrání s rekuperací, fotovoltaická elektrárna-3kw.

Suterén - garáž až pro 4 auta, místnost se hodí i jako skladovací prostory, posilovna nebo pro vytvoření domácí sauny.

V 1. nadzemním podlaží vstoupíte do haly se šatnou, dále pak do kuchyně s jídelnou a prostorného obývacího pokoje se zvýšenou výškou 42m2. Toto patro vám umožní i přístup na terasu a zahradu.

Ve 2. nadzemním podlaží najdete schodišťovou halu, dvě prostorné ložnice cca 20m2 každá doplněná o šatnu, samostatnou pracovnu, koupelnu s vanou a sprchovým koutem, úklidovou místnost a prádelnu.

Podkroví - disponuje ložnicí a pro váš komfort je i zde koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Dále vstup na střešní terasu o výměře 28 m2 s orientací na jih a krásným výhledem.

K domu patří i menší zahrada pro relaxaci, pěstování ovoce a zeleniny, nebo dětské hřiště.

V pěším dosahu se nachází mateřská a základní škola, veškerá další občanská vybavenost je v krátké docházkové nebo dojezdové vzdálenosti. Dopravní spojení zajišťují autobusy MHD. Kolem města Kroměříž vede dálnice D1 s rychlým dosahem města Brna nebo Zlína. Kolem Kroměříže slouží dálnice jako obchvat města.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži.