Prodej chalupy, Břežany, 105 m2

Břežany

2 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 821 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBřežany
ID689756
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná105 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti682 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Břežanech

Popis

Jedinečná nabídka.
Exkluzivně nabízíme prodej polořadové, částečně podsklepené, nádherné velice udržované chalupy 4+1 se zastřešenou terasou, uzavřeným dvorem, studnou, zahradou a vjezdem až na pozemek v obci Břežany u Znojma. Břežany jsou vzdálené od Hrušovan nad Jevišovkou 9 km, od Brna 50 km, od Znojma 24 km. Chalupa se nachází na pozemku o rozloze 682 m2, užitná plocha cca 105 m2, dvůr včetně přístavku cca 61 m2, zahrada za domem 293 m2.
Z inženýrských sítí se v chalupě nachází: voda z vlastní studny, voda obecní, kanalizace obecní, topení elektrické přímotopy a krb, plyn vede v ulici před domem, ale není napojen do chalupy.
Z důvodu nedodání PENB uvádíme energetickou náročnost budovy skupinu G.
Dispozice
Vstupní chodba, jídelna se vstupem do kuchyně, koupelna s umyvadlem sprchovým koutem a s WC dohromady, ložnice, obývací pokoj, propojovací chodba se vstupem na zasklenou verandu s šatnou. Veranda se využívá také jako pokoj. Uzavřený dvůr se šopama a je zde umístěný sklep a studna, která se využívá pouze na zalívání zahrady. Zahrada, která se nachází nad chalupou a krásný výhlede do okolí,
Vybavenost obce: MŠ, ZŠ, knihovna, více účelová hala, praktický lékař, pošta, obchod Jednota, smíšené zboží, průmyslové zboží, cukrárna, hostinec u Zastávky, klub - restaurace na hřišti.
Dostupnost: autobusové i vlakové spojení.
Chalupa je ihned volná a bude Vám poskytovat naprosté soukromí, což v dnešní uspěchané době, každý rád uvítá.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Břežanech (okr. Znojmo).