Prodej chalupy, Jablonná, 80 m2

Jablonná

2 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 12 343 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJablonná
ID2023000027
StavbaSmíšená
Plocha užitná80 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti596 m2

Origo partneři v Jablonné

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme dům k rekreaci, popř. k trvalému bydlení, v malebné obci Horní Hbity, okres Příbram. Jedná se o starší domek se zahradou v původní zástavbě obce na pozemku o celkové ploše 596 m2.

V současné době proběhla podstatná část rekonstrukce domu – nové rozvody v domě včetně přípravy do patra, dřevěná okna, vnitřní příčky (Ytong), koupelna, WC, bojler, příprava na výměník kamen, vstupní dveře. Aktuálně jsou užívány dva obytné pokoje, na něž navazuje prostorná zděná stodola s potenciálem výstavby obývacího pokoje s terasou. V patře jsou využitelné další prostory k vybudování podkrovních pokojů, v současnosti je část upravena jako spací. Další stavbou na pozemku je prostorná zděná kolna.

Dům doporučujeme k rekreačnímu užívání (č.ev.) vzhledem k poklidné atmosféře a krásné přírodě kolem (cykloturistika, houbaření, Slapská přehrada 7 km), ale zároveň je možné dům užívat celoročně (vybavenost v nedalekých Dolních Hbitech, Příbram 10 km).

IS: elektřina 220/380 V, obecní kanalizace, voda – vlastní studna.

Pro další informace kontaktujte naši makléřku Romanu Havelkovou. Těšíme se na Vás při prohlídce!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Jablonné.