Prodej bytu 1+kk, Vysoké Tatry, Slovensko, 41 m2

Vysoké Tatry, Slovensko

7 990 000 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaVysoké Tatry, Slovensko
ID0124SN002
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná41 m2
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři

Popis

Exkluzivní prodej úžasného nadstandardního apartmánu v samotném centru Starého Smokovce - Hrebienok Resort II. Tento čtyřhvězdičkový resort je novostavbou s národním oceněním stavba roku 2019. Jedná se o nadstandardní komplex apartmánů s hotelovými službami, wellness, fitness, venkovním bazénem, restaurací a obchodů s recepcí k dispozici 24 hodin denně. Jde o jeden z nejunikátnějších projektů ve Vysokých Tatrách, který funguje jako hotel, ve kterém si můžete koupit svůj apartmán, využívat ho kdykoliv pro své dovolené a v čase vaší nepřítomnosti ho pronajímat. O pronájem se též může starat hotelový servis. Proto je tento apartmán považovaný za investiční a kdykoliv si to budete přát, vám může generovat pasivní příjem.

Apartmán je o dispozici 1+kk (37,6 m2) s balkónem (4,2 m2). Interiér je složen z kuchyňské části s jídelnou, ložnice, chodby a koupelny s toaletou. Ložnici je možné rozdělit zatemňovacím závěsem a zcela tak oddělit druhou část apartmánu. Prodává se s kompletním vybavením a nábytkem v jednom designu, který vidíte na fotografiích. Apartmán je možné využít až pro 3 osoby s možností rozložení sedací soupravy jako třetí lůžko. Součástí je balkón s posezením situovaný na východní stranu s výhledem na Lomnický štít a údolí pod Vysokými Tatrami.

Jen pár kroků od resortu začínají turistické trasy přímo do hor Vysokých Tater, pozemní lanová dráha na Hrebienok, v zimě dlouhé sáňkové dráhy, lyžování, ledová plocha na bruslení přímo před resortem zcela zdarma, přímo v resortu je několik druhů restaurací, barů, obchodů se sportovním oblečením, herní koutek pro děti a mnoho další zábavy.

Pro další informace volejte kdykoliv, prohlídky budou možné po předchozí telefonické domluvě.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!