Prodej komerční nemovitosti, Suchdol nad Odrou, Komenského, 3804 m2

Komenského, Suchdol nad Odrou

25 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 120 525 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKomenského, Suchdol nad Odrou
ID139040
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná3804 m2
Typ objektuPřízemní

Origo partneři v Suchdolu nad Odrou

Popis

Naše společnost Vám nabízí k prodeji s výraznou slevou formou prodeje 100% obchodního podílu ve společnosti s ručením omezeným, komerční areál v centrální části městyse Suchdol nad Odrou. Nemovitosti leží na oploceném resp. uzavřeném pozemku o ploše 11.584 m2. Předmětem prodeje je soubor nemovitostí, a to – administrativní budova, budova skladů vč. ubytovny s kapacitou 13 lůžek, budova dílen a budova technického zázemí. Dále předmětem prodeje je vnější parkoviště pro 9 automobilů, zpevněné plochy ve dvorní části, váha pro nákladní automobily, plocha pro mytí vozidel. V souboru nemovitostí se nachází šatny a sociální zařízení pro max. 50 osob, služební byt o dispozici 3+1 s vlastním vstupem, 8 kanceláří, společenská místnost a sociální zařízení. Nemovitosti mají vlastní studnu s pitnou vodou a jsou vytápěny plynovými kotly, novým kotlem na tuhá paliva v emis. třídě 5.
Zastavěná plocha všech nemovitostí je 2.233 m2, užitná plocha všech nemovitostí je 3.804 m2.
Objekt je vybaven kamerovým systémem. Pozemek je rovinatý, uzavřený s dostatkem parkovacích míst.
Budovy nemovitostí byly původně majetkem Kunínského panství, a následně byly využívány JZD. V 90. letech prošly zásadní rekonstrukcí. Budovy nejsou památkově chráněny. Podmínkou prodeje je zachování hlavní, vstupní budovy do areálu.
Nemovitost je vhodná jako areál stavební společnosti, nebo jako ubytovací a stravovací zařízení, hotel, sídlo firmy, zdravotnické zařízení, rehabilitační a wellness centrum, případně na bydlení…
Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu. Doporučujeme Vám prohlídku i koupi této komerční nemovitosti - společnosti. Pro více informací kontaktujte naši společnost.
Ev. číslo: 139040

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Suchdolu nad Odrou.