Prodej bytu 1+kk, Praha - Stodůlky, Raichlova, 23 m2

Raichlova, Praha, Stodůlky

Rezervováno
3 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaRaichlova, Praha, Stodůlky
ID00796
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná24 m2
Patro1.
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha23 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti158 kWh/m2 za rok
TopeníÚstřední dálkové
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaDálnice
VodaStudna
Garáž
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji zařízený a světlý byt 1+kk o rozloze 24,1 m2, který se vyznačuje nejen prostornou terasou (8,8 m2), ale také ojedinělou zatravněnou terasou (13,4 m2), jež je umístěna v dostatečné výšce od země, což zajišťuje soukromí a krásný výhled. Byt je ideálně orientovaný na východ, což umožňuje těšit se z příjemné atmosféry po celý den a nabízí potenciál pro vybudování přístřešku či pergoly pro letní posezení či pikniky. Nachází se ve zvýšeném přízemí moderního bytového domu s výtahem a v budově je k dispozici kolárna pro uložení kol.

Lokalita:
Byt se nachází v klidné lokalitě blízko Dalejského a Prokopského údolí, což je ideální pro relaxační a sportovní aktivity. Výborná dostupnost veřejné dopravy je zajištěna díky blízkosti autobusové zastávky a stanic metra Lužiny a Luka na trase B.

Interiér a vybavení:

Obývací pokoj s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou a přímým přístupem na terasu
Koupelna se sprchovým koutem a toaletou
Vstupní předsíň s vestavěnou skříní
Laminátové podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře
Venkovní elektrické rolety, centrální vytápění, pračka
Domovní telefon, elektronické kukátko, alarm
Otopný žebřík v koupelně
Parkování a měsíční poplatky:
K bytu je nutno dokoupit vnitřní parkovací stání, které je k dispozici za doplatek 480 000 Kč. Navíc nabízíme nízké měsíční poplatky za služby ve výši 1847 Kč, což přispívá k výjimečnému pohodlí a ekonomičnosti bydlení v tomto bytě.

Tento byt představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají komfortní a ekonomicky výhodné bydlení s jedinečným venkovním prostorem v klidné a zelené lokalitě, přičemž neztrácí výbornou dostupnost do centra města. Jeho moderní bydlení, unikátní terasa a vysoký standard vybavení činí tento byt atraktivní volbou jak pro osobní bydlení, tak pro investici.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 5.