Prodej bytu 2+kk, Primorsko (Приморско), Bulharsko, 76 m2

Primorsko (Приморско), Bulharsko

2 723 600 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaPrimorsko (Приморско), Bulharsko
IDBGGPLB3
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná76 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha76 m2
Balkon

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout exkluzivní apartmán v první řadě u moře ve městě Primorsko v Bulharsku. Apartmán o ploše 76,15 m2 (včetně společných prostor) je situován přízemí pětipodlažního apartmánového komplexu s celkem 32 apartmány. Nachází se v něm předsíň, obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem, jedna ložnice, koupelna a balkon s výhledem na moře. Resort nabízí majitelům využívání recepce, ostrahy, video kamerového systému, restaurace, wellness a posilovny, odpočinkové zóny s vířivkou na střeše komplexu, dětského hřiště, bazénu a dětského bazénku a podzemního parkoviště. Parkovací místo si lze zakoupit za cenu 15.000 € nebo pronajmout na různá časová období. Roční poplatek za správu a údržbu je ve výši 12 €/m2 celkové plochy apartmánu. Tento apartmánový resort vytváří svou architekturou komfortní a inovativní bydlení v první řadě u moře a jen pár minut od centra města se vší infrastrukturou.

Primorsko je relativně mladé město, které bylo založeno na konci 19. století. Leží asi 22 km jižně od Sozopolu a 50 km jižně od Burgasu. V současné době je to moderní a dynamické město. V letních měsících června a července se zde každoročně koná mezinárodní folklórní festival bohatý na zpěvy, tance a umění. Za návštěvu také stojí akvapark se spoustou tobogánů a brouzdališť, které se o zábavu postarají jak dětem, tak i dospělým. A rozhodně nesmíte vynechat návštěvu místního historického muzea s nově otevřenou expozicí „Příběhy mořského dna“ s bohatým repertoárem artefaktů získaných díky podmořským archeologickým expedicím z oblasti mysu Maslen či ústí řeky Ropotamo. Část této řeky je přístupná na lodích s průvodcem. Je zde přírodní vodní rezervace, kde hnízdí vodní ptáci a rostou lekníny. Jižně od Primorska se do moře vlévá Ďábelská řeka, při jejímž ústí se vytvořili blata oblíbené rybáři i turisty. Zhruba 5 km od města se na lesním pahorku nachází thrácká svatyně Beglik Taš, která Vás upoutá několika dolmeny s posvátnými symboly a značkami, slunečními hodinami a štěrbinou, které se říká Hádovo podsvětí. Od svatyně se můžete kochat překrásným výhledem na město, Černé moře a jeho pláže. Ty jsou hned dvě, rušnější severní a klidnější jižní, která se táhne několik kilometrů až k letovisku Kiten. Je pokryta jemným pískem a svým pozvolným vstupem do moře je vhodná i pro malé děti. Primorsko je jedním z velice oblíbených cílů nejen českých cestovatelů.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.