Prodej bytu 2+kk, Ostrava, Masarykovo náměstí, 70 m2

Masarykovo náměstí, Ostrava

7 766 347 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 37 012 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMasarykovo náměstí, Ostrava
ID40681
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná103 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha70 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabídka světlého bytu s lodžií a možností přikoupení garážového stání v unikátním rezidenčním komplexu Nové Lauby . Projekt vzniká v centru Ostravy, u Masarykova náměstí s vodotryskem, v pěším dosahu všech služeb i parku. 

Dispoziční řešení nabízí vstupní halu, obývací pokoj s přípravou pro kuchyňský kout, ložnici, koupelnu s toaletou a lodžii přístupnou z obývacího pokoje i ložnice.

Projekt navrhla renomovaná architektonická kancelář znamení čtyř - architekti . Pětipodlažní novostavba bude zastřešena vegetačními plochami , uvnitř bude vytvořeno ozeleněné atrium . Interiér prosvětlí velkoformátová okna s hliníkovým či dřevěným rámem, standardní vybavení je možné zvolit ze dvou variant. Přikoupit lze parkovací stání.

Bytový komplex se stane přirozenou součástí historického jádra Ostravy. V místě okolo Masarykova náměstí je možné navštěvovat kavárnu, restauraci, obchodní centrum, muzeum, kino nebo knihovnu, pár minut chůze jsou vzdálené školy i Divadlo Antonína Dvořáka . Součástí městské památkové zóny je také velký park na Černé louce , podél řeky Ostravice vedou cyklostezky .

Podlahová plocha 70,3 m2, Lodžie 33,4 m2, sklep 2,08 m2

Fotografie byly pořízeny v již dokončených jednotkách.
Pro více informací o projektu navštivte webovou stránku www.novelauby.cz

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Ostravě.