Pronájem bytu 1+kk, Praha - Nové Město, Petrská, 33 m2 (ID: 1177353)

Petrská, Praha 1 - Nové Město

22 990 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPetrská, Praha 1 - Nové Město
ID74
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná33 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Využijte možnost si pronajmout světlý zrekonstruovaný byt, zařízený novým nábytkem, kde před Vámi ještě nikdo nebydlel v exkluzivní lokalitě Prahy 1 - Nové Město v ulici Petrská.

V budově nabízíme mnoho jednotek k pronájmu na výběr jsou možnosti 1+kk, 2+kk a 3+kk. Jednotky se od sebe liší dispozicemi, parametry podlažím a cenou.

Ceny jsou v rozmezí od 19 000 Kč do 60 000 Kč - dle typu jednotky.

Kompletní nabídku bytů zašleme zájemci k nahlédnutí.

Dispozice:
Byt má celkovou rozlohu 33 m2 v 6.NP v cihlovém domu po kompletní rekonstrukci s výtahem. Ze vstupní chodby se dostanete do koupelny se sprchovým koutem, toaletou a pračkou, obývacího pokoje s moderním kuchyňským koutem s veškerými spotřebiči - lednice, varná deska, mikrovlnná trouba a postelí. Na podlahách je plovoucí podlaha a dlažba. V koupelně a chodbě je podlahové topení. Možnost pronájmu sklepu v patře. Okna do tichého vnitrobloku nebo s výhledem na Prahu.

Lokalita:
Lepší lokalitu k bydlení by si člověk mohl jen s těží přát. Budova je umístěna Jen pár kroků od Václavského Náměstí a stanice metra A a C - Muzeum, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost. Restaurace, kavárny, obchody, kanceláře, bary, kina, Státní opera a podobně. Příjemnou atmosféru dotváří udržovaný park Vrchlické sady.

Parkování je možné v zonách u domu.

Měsíční nájem: 22 990 Kč
Poplatky: 4 300 Kč
Vratná kauce dva nájmy

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi se s Vámi setkáme osobně na prohlídce nebo u nás v kanceláři.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 1.