Pronájem kanceláře, Písek, Vladislavova, 222 m2

Vladislavova, Písek - Pražské Předměstí

43 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaVladislavova, Písek - Pražské Předměstí
ID23R079
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná222 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Písku

Popis

K pronájmu nabízíme exkluzivní kancelář v budově ADB Písek, Vladislavova ulice, Pražské Předměstí. Jedná se o kancelář typu open office. Tato kancelář disponuje moderními technologiemi – klimatizace, centrálně rozváděná vzduchotechnika s rekuperací a čistěním vzduchu, vytápění tepelnými čerpadly, kogeneracemi, akumulace zbytkové energie a tepla. Vše v duchu zelené filozofie pro naši budoucnost. Cena kanceláří:



Open office 177,78 m2 – 43.000 Kč/měsíc

Kancelář pro vedení firmy 45,20 m2 – 11.000 Kč/měsíc

V případě režimu plátcovství DPH bude připočítáno k ceně nájmu DPH v zákonné výši.



Veškeré energie jsou již zahrnuté v ceně nájmu (elektřina, teplo, klimatizace, vodné a stočné). Připojení na zabezpečenou datovou síť vysokorychlostního internetu, do domu přiveden páteřní optický datový kabel. Cena internetového připojení do obou kanceláří 900 Kč/měsíc.

Budova disponuje recepcí, kongresovým sálem s barem, odpočinkovými zónami s křesly, židlemi, stolky, osobním a nákladním výtahem, parkovacími plochami. Jednotlivé sekce mají vlastní zázemí, kuchyňku a sociální zařízení a vlastní přístupy přes čipový systém, zajišťující ideální soukromí nájemníků.

Jednotlivé kancelářské prostory v budově Vám rádi předvedeme.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Písku.