Prodej vícegeneračního domu, Průhonice, U Křížku, 1904 m2

U Křížku, Průhonice

95 000 000 Kč
/za nemovitost
cena za nemovitost, včetně provize RK.
Hypotéka od 452 742 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaU Křížku, Průhonice
ID19523
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná2037 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha1904 m2
Plocha nemovitosti2091 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Průhonicích

Úklidové služby

Popis

Výjimečný prodej multifunkční budovy / vila domu ve velmi žádané lokalitě Průhonic u Prahy ve slepé ulici U Křížku. Dům se nachází v klidné ulici na okraji Průhonic, pouhých 5 min pěšky od průhonického náměstí a oblíbeného zámku, současně však strategicky vzdálen 5 min od komerční zóny nedalekých Čestlic.

Jedná o polyfunkční budovu zkolaudovanou v roce 2002 o 4 nadzemních podlažích a celkové podlahové ploše 1904,6 m2 + 132,5 m2 teras.
Dům o zastavěné ploše 623 m2 disponuje třemi terasami, 6 garážemi, vnitřním bazénem, vlastní kotelnou, technickou místností, výtahem a mnoha skladovými prostory. Dům je obklopen zahradou o celkové ploše 1468 m2, samostatným uzavíratelným vjezdem do areálu s možností dalšího parkování na vlastním pozemku pro cca 15 venkovních parkovacích stání. Dům poskytuje soukromí a klid. Ulice, v níž se nabízená nemovitost nachází je slepá.

Součástí vybavení nemovitosti je:

12x jednotka dispozice 1+kk
12x jednotka dispozice 2+kk
2x byty dispozice 5+kk, každý o ploše 169 m2
3x velké terasy
6x uzavřených, uzamykatelných garáží
vnitřní bazén s dvěma technickými místnostmi a vstupem na zahradu
úložné/sklepní prostory
vlastní kotelna
prostorné společné haly
zahrada o ploše 1468 m2
venkovní parkovací plocha

Dům je možné využívat komerčně i za účely bydlení.
Vhodné na školu, penzion, senior house, obchodní prostory, kancelářské prostory, nájemní dům.

Z hlediska lokality jsou Průhonice jednou z nejžádanějších a nejatraktivnějších lokalit v Praze a nejbližším okolí. Dům je strategicky velmi dobře umístěn a poskytuje svou polohou velmi rychlé napojení do centra Prahy, ale i na dálnici D1 a tranzit směr Brno. V přilehlém okolí se nachází řada známých restaurací, aquapark Čestlice, nákupní zóna Čestlice, kompletní občanská vybavenost. Dům nabízí širokou škálu možného využití.

Detailní informace na vyžádání.



Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Průhonicích.