Prodej činžovního domu, Brno, Jezuitská, 1828 m2

Jezuitská, Brno

Cena na vyžádání

info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaJezuitská, Brno
ID02530
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná1828 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce

Origo partneři v Brně

Popis

Předmětem prodeje je nemovitost na adrese Jezuitská 5 od českého architekta Františka Falkovského z roku 1910. Jedná se o řadovou stavbu, kterou tvoří uliční a dvorní objekt.

Uliční stavba je podsklepená s 5 nadzemními podlažími a neobytným půdním prostorem (6.NP), dvorní objekt je nepodsklepený, čtyřpodlažní s obytným podkrovím (5.NP). Oba objekty jsou komunikačně i funkčně propojeny v úrovni 1.NP. Objekt je napojen na elektřinu, vodovod, kanalizaci, plyn a optický kabel. Vytápění je zajištěno lokálními plynovými topidly a ohřev TUV pomocí bojlerů.

Celková plocha budov činní 1828,3 m2 a nachází se zde 3 obchodní prostory a celkem 17 bytových prostor o dispozicích 1+kk až 4+1.

K dispozici je investiční studie, která navrhuje kompletní rekonstrukci s částečnou vestavbou obytného podkroví (uliční objekt) a nástavbou celkem 3 nových podlaží (dvorní objekt).

Dům se nachází jen pár kroků od Jakubského náměstí a náměstí svobody. Tato oblíbená mikrolokalita je proslulá bohatým společenským životem a širokým spektrem restaurací a kaváren.

V oblasti existuje silná poptávka po ubytovacích službách jak ze strany studentů nedaleké Masarykovy univerzity, tak ze strany návštěvníků Brna. Ti všichni ocení možnost ubytování v historickém centru se skvělou dostupností hlavního nádraží (600m) a MHD (100m).

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Brně.