Prodej vily, Boršov nad Vltavou, 300 m2

Boršov nad Vltavou

29 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 142 924 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBoršov nad Vltavou
ID05607
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná300 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy190 m2
Plocha nemovitosti2136 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Boršově nad Vltavou

Popis

Nabízíme moderní vilu v minimalistickém stylu v Boršově nad Vltavou u Českých Budějovic v dosahu MHD v krásném prostředí s výhledem na řeku. Tato nádherná vila je situována na pozemku o rozloze 2136 m2, který končí přímo u řeky a zajištuje tak přístup k vodě, který oceníte hlavně v létě. Naleznete zde spojení přírody, bydlení a rekreace.

Luxusní vila má 3 kryté terasy a zimní zahradu. Užitná plocha včetně teras a zimní zahrady je více než 300 m2. V objektu je rovněž dvojgaráž a prostor před garáží, který umožňuje dalších 5 parkovacích míst. Najdete zde prostorný obývací pokoj s kuchyní, velkou koupelnu, 2x samostatné WC a 3 ložnice. Při výstavbě byly použité vysoce kvalitní materiály. Příkladem jsou velkoformátová okna, které mají na dálku ovládatelné venkovní žaluzie. Podlahové vytápění v celém domě je na plynový kotel.

Více informací vám poskytne makléř Karel Šandera po telefonu, nebo během prohlídkového dne.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Boršově nad Vltavou.