Pronájem obchodního prostoru, Mariánské Lázně - Úšovice, Plzeňská, 350 m2

Plzeňská, Mariánské Lázně, Úšovice

19 628 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPlzeňská, Mariánské Lázně, Úšovice
ID0206
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná350 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Plocha budovy350 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Mariánských Lázních

Popis

Na pronájem obchodní prostor o podlahové ploše 350 m2 v Plzeňské ulici v Mariánských Lázních. Prostor sestává z prodejny se zázemím (80 m2) a skladu (270 m2). Před vstupem do části prodejny jsou parkovací místa a k tomuto prostoru mohou být 2 vyhrazená. Ze strany od skladu je vstup také.

Prostory jsou vytápěné z plynové kotelny v areálu.

Nyní prostor prochází rekonstrukcí podlahy. Bude vybroušena a natřena šedou barvou. Prostor je volný ihned.

Nájemné 19.628,-Kč je pro neplátce DPH konečné. Pro plátce DPH je cena s DPH 23.750,-Kč. K nájemnému se hradí paušál za služby (vytápění, odvoz běžného odpadu, elektřina spol. prostor, úklid společných prostor) ve výši 3.812,-Kč. Nájemce si hradí elektřinu a vodu dle reálně spotřeby měřené každý měsíc. Vratná kauce je stanovena ve výši 27.562,-Kč. Provizi za zprostředkování hradí majitel nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!